Doliu la Hollywood. O actriță din serialul "Lost" a pierdut lupta cu boala

Doliu la Hollywood. O actriță din serialul "Lost" a pierdut lupta cu boala

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Doliu, șoc și tristește nemăsurată în industria cinematografică! Actrița Mira Furlan, cunoscută mai ales datorită rolurilor din serialele "Babylon 5" și "Lost", s-a stins din viață. Avea doar 65 de ani.

 

Sursa foto: Instagram

Vestea tristă a fost anunțată pe contul ei personal de Twiter, iar scenaristul serialului "Babylon 5", J. Michael Straczynksi, a postat și un omagiu pentru actriță. Deși până în acest moment nu a fost dezvăluită cauză exactă a morții, J. Michael Straczynksi a declarat că echipa serialului știa de ceva timp că sănătatea Mirei Furlan este șubredă. "Este o noapte învăluită în tristețe pentru că prietena și colega noastră a plecat pe un drum fără întoarcere. Dar, așa cum este firesc, o vom revedea atunci când va veni timpul. Cred că va avea multe povești să ne spună și va continua să joace, de acolo de SUS", a scris scenaristul, pe Twitter.

Cu toate că apropiații sperau că actrița se va însănătoși, din păcate a pierdut lupta cu boala necruțătoare. Soțul Mirei Furlan și totodată regizorul serialului "Babylon 5", Goran Gajic, a confirmat vestea, pentru publicația Variety. 

Citește și: Ce serial ești, în funcție de zodie

"Mira a fost o femeie bună și amabilă și o actriță extraordinar de talentată. Era prietenă cu toți membri din distribuția serialului. Suntem cu toții devastați. O să vă rugăm să ne respectați intimitatea. Suntem într-o perioadă de doliu. O cunoaștem de foarte mult timp și este foarte greu prin ce trecem", a spus Goran Gajic, conform sursei citate. 

Mira Furlan, în "Lost". Sursa foto: Captură YouTube

Mira Furlan s-a născut în fosta Iugoslavie. I-a plăcut încă din copilărie să joace și a făcut parte din Teatrul Național Croat în adolescență. A emigrat în Statele Unite ale Americii în anul 1991, alături de soțul ei.  S-a alăturat distribuției serialului SF "Babylon 5", în rolul lui Delenn, în 1993 și a continuat să joace pe parcursul celor cinci sezoane.

În 2004 a primit un rol în seria de excepție marca ABC "Lost", ca Danielle Rousseau, o om de știință care naufragiase pe misterioasa insulă cu 16 ani înainte de prăbușirea avionului Oceanic 815. Actrița a jucat în serial până în anul 2010.

Mira Furlan are o carieră vastă în domeniul cinematografiei. A fost recompensată pe măsură pentru aportul pe care l-a adus în lumea filmului, cu premii precum "Arena de Aur", în 1882 și 1886, dar și "Premiul Juriului", la Balken New Film Festival 2013, pentru cea mai bună actriță în filmul "The Abandoned". Mira Furlan, care s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani, a lăsat în urmă un soț îndurerat, producătorul sârb de filme Goran Gajic, dar și un fiu în vârstă de 23 de ani, pe nume Marko Lav Gajic.

Surse articol: Variety / Vulture / Mirror.co.uk

Surse foto: Instagram, Captura YouTube

Articolul urmator
Alexandru, un tânăr român stabilit în Spania, s-a trezit din comă după doi ani. "Ziua în care l-am văzut stând din nou în picioare"
Alexandru, un tânăr român stabilit în Spania, s-a trezit din comă după doi ani. "Ziua în care l-am văzut stând din nou în picioare"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.