Doliu la Hollywood, starul din "Friends" a pierdut lupta împotriva cancerului

Doliu la Hollywood, starul din "Friends" a pierdut lupta împotriva cancerului

Alida Enache

Lumea Hollywoodului este în doliu. A murit mult îndrăgitul actor James Michael Tyler, interpretul lui Gunther din serialul „Friends”. Tragicul eveniment s-a întâmplat duminică dimineața, în locuința actorului din Los Angeles. Tyler avea doar 56 de ani și suferea de o boală necruțătoare. El a fost diagnosticat cu cancer la prostată în stadiu avansat în septembrie 2018. În urmă cu câteva luni, Tyler a mărturisit într-un interviu că boala s-a răspândit la oase.

James Michael Tyler în rolul lui Gunther din Friends la Cetral PerkSursa foto: Youtube

„Tyler a murit în somn, în locuinţa sa din Los Angeles”, a anunțat managerul actorului într-o declarație de presă. „Cei care l-au cunoscut cel puţin o dată au știut că a avut parte de un prieten pe viaţă. Dorind să ajute cât mai mulţi oameni, el și-a împărtăşit povestea și i-a îndemnat pe cei cu prostată să facă un control, cel mai devreme la 40 de ani”, a mai spus managerul actorului.

Omagiile nu au întârziat să apară pe contul „Friends” de Twitter: „Warner Bros. Television deplânge pierderea lui James Michael Tyler, un actor iubit și parte integrantă a familiei noastre Friends”, „Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, colegi și fani”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @celebnews_bykatie

Foștii săi colegi de platou, actorii care au jucat rolurile celor șase prieteni, și-au exprimat, la rândul lor, regretul pierderii mult iubitului Gunther.

“James Michael Tyler, ne vei lipsi. Îți mulțumim că ai fost acolo pentru noi toți. #jamesmichealtyler,”, a scris Lisa Kudrow (Pheobe) pe pagina personală de Instagram.

“Ne-am distrat foarte mult împreună. Ne vei lipsi. Odihnește-te în pace, prieten drag!,” a adăugat Matt LeBlanc (Joey) pe pagina sa personală de Instagram, alături de o poză cu cei doi actori în Central Perk.

James Mychael Tyler bolnav de cancer la prostată în spitalSursa foto: Instagram

“Friends nu ar fi fost la fel fără tine. Îți mulțumim pentru voia bună pe care ai adus-o în platou și în viețile noastre. Ne vei lipsi foarte mult! #JamesMichaelTyler”, a menționat Jennifer Aniston (Rachel) pe pagina personală de Instagram.

“Sunt foarte recunoscătoare pentru că te-am cunoscut, la fel cum ne-ai adus și tu, în fiecare zi, recunoștința în platou, în fiecare zi de filmare. Odihnește-te în pace, James.”, a spus Courteney Cox (Monica) prin intermediul paginii sale de Instagram.

James Mychael Tyler bolnav de cancer la prostată în scaun cu rotile în spitalSursa foto: Instagram

În luna mai a acestui an, James Michael Tyler a apărut, prin Zoom, la reuniunea „Friends”. „Au fost cei mai memorabili 10 ani din viața mea, sincer. Nu mi-aș fi putut imagina o experiență mai bună”, a spus actorul atunci.

Personajul său din “Friends” a apărut în 150 de episoade pe parcursul celor 10 sezoane ale popularului sitcom din anii 1990. Tyler îl interpreta pe managerul sarcastic al Central Perk, cafeneaua frecventată de celelalte personaje.

 

Citește și: Cel mai iubit actor din "Friends", la un pas de moarte!

Surse articol: Libertatea, Adevărul, Justjared

Sursa foto principală: Youtube

Surse foto: Youtube, Instagram

Articolul urmator
Alexandra, mama care a murit în maternitatea din Botoșani, nu a mai apucat să-și serbeze cei 26 de ani. În loc de "la mulți ani", a răsunat "ne rugăm pentru sufletul roabei lui Dumnezeu"
Alexandra, mama care a murit în maternitatea din Botoșani, nu a mai apucat să-și serbeze cei 26 de ani. În loc de "la mulți ani", a răsunat "ne rugăm pentru sufletul roabei lui Dumnezeu"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.