Doliu la PROTV: unul dintre cei mai iubiți bărbați a murit într-un accident înfiorător

Doliu la PROTV: unul dintre cei mai iubiți bărbați a murit într-un accident înfiorător

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la "Ninja Warrior" a avut parte de un sfârșit tragic. Bărbatul s-a stins prematur, la doar 32 de ani, în urma unui accident cumplit de parapantă.

George Mariș, cel mai bun participant din competiție, a murit după un accident de parapantă, petrecut pe Vârful Caraiman. Sportivul era pasionat de escaladă și a câștigat multe premii, fiind foarte apreciat în acest domeniu. George Mariș practica speed flying, dar iată că sportul pe care l-a iubit cel mai mult i-a adus sfârșitul. Speed flying presupune ca sportivii să atingă viteze mari, de până la 100 de kilometri pe oră, cu ajutorul unei parapante mici. Din păcate, brașoveanul a murit pe Vârful Caraiman în timp ce practica acest sport.

Sursa foto: Imgur

În ziua tragediei, George Mariș s-a avântat încrezător și era nerăbdător să simtă din nou fiorii adrenalinei. Vremea era ideală, astfel că sportivul nu a avut nici o urmă de dubiu. Nimeni nu știe exact ce a dus la producerea accidentului, însă cel mai probabil o pală de vânt a închis una dintre aripile parapantei. "Colegii lui ne-au anunţat dimineaţa, în jurul orei 8, că unul din grupul lor a căzut şi nu mai răspunde, nu mai are nicio reacţie, nu mai răspunde la telefon. A căzut pe stâncă, practic câteva sute de metri, nu avea nicio şansă să supravieţuiască.", a declarat un salvamont din Bușteni, conform știrileprotv.ro.

S-a remarcat la "Ninja Warrior"

Deși o prezență foarte discretă, George Mariș a reușit să câștige recunoștința telespectatorilor datorită curajului și ambiției de care a dat dovadă la emisiunea "Ninja Warrior", în urmă cu doi ani. Sportivul a ajuns chiar în finală și a fost desemnat cel mai bun concurent.

Sursa foto: Captură YouTube

"George Maris amenajează trasee de cățărat la diferite săli din țară. Pentru el cățăratul e un motiv bun pentru a cunoaște locuri și oameni noi. Atuul lui în această competiție este o combinație între agilitate si forță.", se arăta în descrierea lui George Mariș, ce preceda participarea lui la emisiunea de la Pro TV.

Sursa video: YouTube

Emisiunea de divertisment sportiv era menită să îi provoace pe concurenți să își testeze limitele fizice și mentale. Iar George Mariș a fost unul dintre cei mai îndrăgiți participanți și a fost deseori aplaudat de public pentru performanțele sale din cadrul showului.

Surse articol: DC News / Viva! / Stirile Pro TV

Sursa foto principală: Captură YouTube

Surse foto: Imgur, Captura YouTube

Articolul urmator
A trecut un deceniu de la cumplitul accident din munții Apuseni, în care au murit pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion: „Nu ne-am oprit din căutarea adevărului și nu ne vom opri niciodată”
A trecut un deceniu de la cumplitul accident din munții Apuseni, în care au murit pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion: „Nu ne-am oprit din căutarea adevărului și nu ne vom opri niciodată”
Test de cuplu: cat de mult va iubiti?
Incepe quiz
Test de cuplu: cat de mult va iubiti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.