Doliu la "Vocea României". Cea mai iubită antrenoare de voci și-a dat ultima suflare

Doliu la "Vocea României". Cea mai iubită antrenoare de voci și-a dat ultima suflare

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Dumnezeu să o ierte! Profesoara de muzică Gabriela Duțescu, antrenoare vocală a concurenților de la „Vocea României”, s-a stins din viață.

Vestea tristă a fost dată de Paula Seling. După ce întreaga ei carieră a antrenat, mânându-i către perfecțiune și culmile gloriei pe unii dintre cei mai buni interpreți ai României, Gabriela Duțescu a ales ca, în ultimii ani, să îndrume, cu blândețe și perseverență, pe drumul spre succes pe vocile tinere, necoapte dar atât, atât de capabile, participante la cel mai bun show de muzică al ultimilor ani, „Vocea României”.

Mesajul lăsat pe Facebook de Paula Seling reușește să smulgă o lacrimă până și celor care nu au avut idee de existența distinsei profesoare și de contribuția ei uriașă la industria muzicală românească: ”Ziua de azi vine cu o veste îngrozitoare ….profesoara mea, cea care mi-a fost ca o mamă, care mi-a dat vocea pe care o am, s-a stins din viaţă. Nu am cum să vă spun cât de supărată sunt că a plecat, mai ales că aş fi vrut să o sun mai des, să îi spun cât o iubesc şi cât înseamnă pentru mine.Aş fi vrut să las problemele mele şi doar să o strâng în braţe, să îi spun că o iubesc… Nu am făcut-o în ultimele săptămâni… dacă aş fi ştiut, aş fi dat orice doar să stau la un ceai cu ea… acum nu se mai poate . Sper să mă ierte… Lucrurile nefăcute la timp nu se întorc niciodată. Doamna Duţescu, vă iubesc cu tot sufletul meu. Şi dacă mă simţiţi, poate vedeţi cât de rău îmi pare… Rămâneţi în inima mea mereu. Vă iubesc cu tot ce sunt. Odihnă veşnică şi drum lin printre stele!”, a notat aceasta, mai mult decât vizibil zguduită de pierderea uriașă resimțită.

rr

Gabriela Duțescu era de meserie foniatru - antrenor de voci -  și a lucrat de-a lungul carierei cu mulți dintre artiștii mari ai României, precum Dida Drăgan, Smiley, Tudor Chirilă, Marcel Pavel și Paula Seling. 

Citește și Paula Seling, femeia care pare că nu îmbătrânește nici măcar o zi! Care este secretul cântăreței

Maria Dragomiroiu, de asemenea, a lăsat un mesaj, alături de imaginea înduioșătoare de mai jos:

Gabriela Duțescu alături de Maria Dragomiroiu
Gabriela Duțescu alături de Maria Dragomiroiu

„A plecat dintre noi un mare ,,OM”,un mare profesionist şi iubitor de oameni. Acest om minunat a fost Gabriela Duţescu, cea care a ajutat şi şlefuit atâtea voci mari, care au strălucit pe scenele lumii.Sunt recunoscătoare că Dumnezeu a îngăduit să o cunosc şi eu, să cunosc acest suflet blând, care ştia să te asculte, să-ţi dea încredere în tine,să-ţi spună că ,,poţi”, că nimic nu este imposibil. Atâta tristeţe a lăsat în inimile multor artişti şi a multor oameni pe care i-a ajutat să-şi recapete vocea. Dumnezeu să vă odihnească în pace, dna Duţescu. Mă voi ruga în fiecare noapte pentru liniştea sufletului dvs de aur!“

Surse foto: Facebook, Facebook

Surse articol: Adevarul, Gandul, Libertatea

Articolul urmator
Îți mai aduci aminte de "Pistruiatul"? Ce s-a ales de viața roșcatului năzdrăvan care a bucurat generații întregi
Îți mai aduci aminte de "Pistruiatul"? Ce s-a ales de viața roșcatului năzdrăvan care a bucurat generații întregi
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.