După mai bine de 3 luni de luptă crâncenă împotriva coronavirusului, marele actor a murit

După mai bine de 3 luni de luptă crâncenă împotriva coronavirusului, marele actor a murit

Cristina Gherghina

Lumea Broadway-ului este în lacrimi! Cunoscutul actor de origine canadiană, Nick Cordero, s-a stins din viață după o luptă crâncenă cu noul coronavirus. Soția sa, Amanda Kloots, este cea care a făcut tristul anunț pe data de 5 iulie. 

Actorul s-a luptat pentru viața sa în spital, timp de 95 de zile, iar în urma contractării virusului, actorul își pierduse un picior. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God has another angel in heaven now. My darling husband passed away this morning. He was surrounded in love by his family, singing and praying as he gently left this earth. ⠀ I am in disbelief and hurting everywhere. My heart is broken as I cannot imagine our lives without him. Nick was such a bright light. He was everyone’s friend, loved to listen, help and especially talk. He was an incredible actor and musician. He loved his family and loved being a father and husband. Elvis and I will miss him in everything we do, everyday. ⠀ To Nicks extraordinary doctor, Dr. David Ng, you were my positive doctor! There are not many doctors like you. Kind, smart, compassionate, assertive and always eager to listen to my crazy ideas or call yet another doctor for me for a second opinion. You’re a diamond in the rough. ⠀ ⠀ I cannot begin to thank everyone enough for the outpour of love , support and help we’ve received these last 95 days. You have no idea how much you lifted my spirits at 3pm everyday as the world sang Nicks song, Live Your Life. We sang it to him today, holding his hands. As I sang the last line to him, “they’ll give you hell but don’t you light them kill your light not without a fight. Live your life,” I smiled because he definitely put up a fight. I will love you forever and always my sweet man.

O postare distribuită de AK! (@amandakloots) pe

 „Dumnezeu are acum încă un înger”, a scris Amanda Kloots, duminică seară, pe Instagram. „Iubitul meu soț a murit în această dimineață. A părăsit lumea înconjurat de familia care l-a iubit și care s-a rugat pentru el”, a spus soția sa pe Instagram. 

Actorul a fost spitalizat în luna martie, iar timp de mai multe săptămâni, Nick Coordero s-a aflat în comă din cazua complicațiilor apărute.  

În timpul spitalizării sale, Amanda i-a ținut pe fani la curent cu la starea în care se află actorul, dezvăluind că acesta a suferit infecții pulmonare și că, în luna aprilie, i-a fost amputat un picior din cauza problemelor de coagulare a sângelui. De asemenea, Nick a pierdut multe kilograme din cauza atrofiei musculare.

Nick și Amanda au împreună un băiețel de un an, care din păcate, a rămas fără tată. 

„A fost un actor și muzician incredibil. Își iubea familia și îi plăcea să fie tată și soț. Elvis și cu mine îi vom simți lipsa în fiecare zi", a mai spus Amanda. 

Nick Cordero s-a născut în Canada, însă s-a mutat la New York, unde și-a început cariera în lumea teatrului. A fost nominalizat în 2014 la premiile Tonny pentru rolul din musicalul „Bullets Over Broadway” și a câștigat „World Theater and Outer Critics Circle Award”.

A mai jucat, de asemenea, în piesa de teatru „Waitress” și în musicalul „A Bronx Tale”. Totodată, actorul a avut și apariții televizate. Acesta a apărut în mai multe episoade din „Blue Bloods”, „Law & Order: Special Victims Unit” și „Lilyhammer”.

Surse foto: Istock

Articolul urmator
Nu au fost lăsați să se căsătorească în adolescență, dar și-au unit destinele și au spus marele „DA” 60 de ani mai târziu
Nu au fost lăsați să se căsătorească în adolescență, dar și-au unit destinele și au spus marele „DA” 60 de ani mai târziu
Cât de pregătit/ă ești să faci față coronavirusului? Testează-ți cunoștințele
Incepe quiz
Cât de pregătit/ă ești să faci față coronavirusului? Testează-ți cunoștințele

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.