Ela Crăciun s-a expus complet în fața fanilor

Ela Crăciun s-a expus complet în fața fanilor

Andreea Constantin

Printr-un gest extrem de emoționant, Ela Crăciun și-a dezarmat fanii cu sinceritatea sa și a postat pe paginile sale personale din social media o poză cât o mie de cuvinte. Celebra mămică a ales să renunțe la filtre și a vorbit cât se poate de deschis despre urmele lăsate pe corpul său de cele trei sarcini avute până în prezent.

,,Să postez o poză în care am celulită, vergeturi și alte imperfecțiuni și să nu simt nevoia să le ascund, este o victorie pentru mine. Este un sentiment de dragoste pentru mine.”, declara prezentatoarea tv pe paginile sale din social media. 

Într-o lume în care perfecțiunea este singurul standard acceptabil, Ela Crăciun a ales să spargă tiparele și să vorbească deschis despre suferința resimțită de-a lungul anilor din simpla sa dorință de a se conforma presiunii impuse de jobul de prezentator tv. Drept urmare, Ela Crăciun a dus o luptă crâncenă împotriva kilogramelor de-a lungul anilor, totul până de curând când gestul său de a se expune cu o sinceritate debordantă a marcat fără niciun dubiu o victorie desăvârșită pentru îndrăgita autoare a cărților fenomen ,,9 luni fără griji” şi ,,12 luni fără griji”.

,,După mulți ani în care m-am luptat cu celulita, kilogramele în plus și alte imperfecțiuni care mă stresau, simt în sfârșit că sunt bine cu mine. Ani de zile slăbitul a reprezentat o prioritate pentru mine. Mergeam la sală și țineam diete pentru că trebuia. Simțeam o presiune socială enormă, mai ales prin prisma jobului meu. Făceam toate lucrurile pentru că mă simțeam obligată. În momentul în care am început să mă iubesc și să fac pace cu mine, atunci au început să apară și rezultatele. Am renunțat la curele drastice de slăbire, am reînvățat să mănânc astfel încât să mă hrănesc, dar să mă și bucur de micile plăceri culinare.

În pline pregătiri pentru începerea școlii, Ela Crăciun a reușit să dea o mare lecție de dragoste și acceptare comunității sale online, prin acest gest de mare fragilitate și asumare.

După ce de curând a obținut o nouă certificare extrem de importantă și a devenit oficial cu această ocazie coach de parenting conștient, ca urmare a absolvirii cursurilor celebrei doctor Shafali, Ela Crăciun își consolidează constant statutul de expert în creșterea copiilor.

Articolul urmator
Cu ce se ocupă Bianca Mitroi de la "Insula iubirii". Nu se află pentru prima dată în fața camerelor de filmat
Cu ce se ocupă Bianca Mitroi de la "Insula iubirii". Nu se află pentru prima dată în fața camerelor de filmat
Ce rol meriți să ai de Crăciun?
Incepe quiz
Ce rol meriți să ai de Crăciun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.