Ela Crăciun s-a mutat în casă nouă de ziua fiului său Nicholas

Ela Crăciun s-a mutat în casă nouă de ziua fiului său Nicholas

Andreea Constantin

După ani îndelungați de așteptare și provocări, Ela Crăciun s-a mutat în sfârșit în casa visurilor sale, alături de familie și este acum gata de un nou început în noul său cămin atent planificat. Bucuria este cu atât mai mare cu cât totul s-a întâmplat chiar de ziua lui Nicholas, mezinul celebrei mămici și răsfățatul întregii familii.

Mai mult de 5 ani a așteptat Ela Crăciun să se bucure de o nouă casă făcută special pentru ea și familia sa. După sute de vizite pe șantier, un proces lung și anevoios care de multe ori a dus-o la limita răbdării, prezentatoarea tv este cât se poate de mulțumită de rezultatul final.

,,În prima noapte în noua casă m-am simțit ca la un hotel de lux, de 5 stele. M-am simțit ca în vacanță și am dormit bine, pentru că avem o lenjerie atât de bună și frumoasă, pe un pat pe care dormi atât de bine! A fost incredibil! Așteptam acest moment de 5 ani și jumătate, de când am cumpărat casa. De atunci avem dead-line-uri peste dead-line-uri care au fost încălcate. Bucuria însă a fost desăvârșită atât pentru noi, cât și pentru copii, în special pentru Nicholas, mezinul nostru sărbătorit, care acum face 5 anișori și mă bucur că s-a nimerit așa! Nicho este pur și simplu extaziat de mutare și cumva se simte special, acum că ziua lui a picat fix la momentul mutării”, a declarat Ela Crăciun. 

Perioada îndelungata de lucrări a atras după sine și o serie impresionantă de investiții, numai elementele de decor ajungând să însumeze cheltuieli în valoare de câteva zeci de mii de euro. Pentru fiecare element decorativ și amenajarea completă a casei sale, Ela Crăciun s-a consultat în permanență cu Diana Nicolae, arhitectul responsabil de întregul proiect, iar stilul ales pentru noul său cămin este unul modern classic style.

,,Stilul ales pentru casă este un mix între classic design și modern design. Mobilierul care definește acest stil este o combinație între mobilierul modern și clasic, iar în unele locuri mici elemente minimaliste.  Am ales pentru casa mea culori deschise, pasteluri, pudrate. Este o investiție de zeci de mii de euro doar în elemente de decor, o investiție foarte mare. Înca nu am făcut un calcul exact. Avem un cont din care am realizat doar investițiile pentru casă și pentu care evităm mereu să facem un calcul, chiar și acum că ne-am mutat, de teamă că suma va fi incredibil de mare. Vom face și asta cât de curând însă”, a completat Ela Crăciun.

Pentru că niciun moment mult-așteptat nu poate trece nesărbătorit, Ela Crăciun planifică și o petrecere de mutare în noua casă, la care vrea să își invite cei mai apropiați prieteni, cei care i-au fost alături în toți acești ani de amenajări și au susținut-o moral atunci când ajungea la capătul răbdării.

,,Toți prietenii râd de mine, când vine vorba despre petrecere. Având în vedere că întreaga casă  este toată în alb, crem și bej, la cât de mult știu ei că țin eu la curățenie, se tem că îi voi pune să vină în costume de cosmonauți sau ca la Peleș în vizită, cu protecții speciale. Nu o să dăm o petrecere mare, însă familia și prietenii apropiați vor fi cu siguranță invitați”, a adăugat Ela Crăciun amuzată.

,,Am fost foarte norocoși să o avem alături de noi pe prietena mea, Diana Nicolae, arhitecta care ne-a înțeles perfect nevoile și ne-a ajutat pas cu pas să ajungem în acest fericit moment al mutării. Grație ei avem acum casa visurilor noastre!”, a concluzionat Ela Crăciun.

Articolul urmator
"Dumnezeu există!" O femeie a primit o nouă șansă la viață după ce i s-a extirpat o tumoare cerebrală la Iași
"Dumnezeu există!" O femeie a primit o nouă șansă la viață după ce i s-a extirpat o tumoare cerebrală la Iași
Ce fel de casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.