Emisiunea lui Teo, afară din grila Kanal D. Ce se întâmplă

Emisiunea lui Teo, afară din grila Kanal D. Ce se întâmplă

Ramona Jurubita

Teo Trandafir (54 de ani) este iubită de mii de români, iar proiectele televizate din care a făcut parte au fost întotdeauna apreciate, datorită stilului său relaxat de a interacționa atât cu telespectatorii, cât și cu invitații. Vestea că emisiunea „Teo Show” nu va mai fi difuzată pe Kanal D a întristat lumea, fiindcă nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie.

Totuși, fanii s-au mai liniștit când au aflat despre ce este vorba, de fapt. Se pare că postul va trece la grila de vară, fiindcă multe dintre vedete vor intra în concediu. Emisiunea moderată de Teo Trandafir va intra în vacanță pe durata sezonului cald, după cum au comunicat reprezentanții Kanal D.

Teo Show în lacrimi la ediția emisiunii difuzată pe 2 iunie 2021, când a împlinit 53 de ani.

Conform informațiilor făcute publice de sursa menționată, „Emisiunea ‘Teo Show’ intră în vacanță începând de săptămâna viitoare, Teo Trandafir și echipa sa urmând să revină pe micul ecran din toamnă într-o formă fresh și cu multe surprize pentru telespectator.”.

Fanii vedetei nu au de ce să se îngrijoreze, fiindcă au primit deja asigurări că aceasta va reveni din toamnă pe micile ecrane. În ciuda acestui fapt, există anumite surse care au susținut că show-ul va fi scos definitiv din grilă din cauza audiențelor scăzute pe care le-a înregistrat în ultima perioadă.

„Potrivit surselor Departamentului de Anchete Speciale (DAS) Cancan, Kanal D, postul de televiziune apărut pentru prima dată în România în 2007, a hotărât scoaterea definitivă a emisiunii „Teo Show” de pe post. Decizia ar fi venit în urma unor discuții legate de audiența pe care Teo Trandafir o face în ultima perioadă.”, a scris Cancan cu o zi înainte de anunțul oficial al postului Kanal D.

Acum, speculațiile au fost spulberate, iar telespectatorii au fost anunțați că se pot bucura din nou în toamnă de prezența lui Teo Trandafir pe sticlă.

De curând, emisiunea a suferit și o serie de schimbări, fiindcă Bursucul (Adrian Cristea, 35 de ani) a ieșit din echipă și le-a cedat locul său actorului Mihai Mitoșeru (46 de ani) și artistei Bella Santiago (32 de ani). Producătorii au promis că se vor întoarce cu noi surprize, dar totul va rămâne secret până ce se va face trecerea la grila de toamnă.

În lunile caniculare, Dan Negru va fi din ce în ce mai prezent în casele românilor, prin intermediul emisiunii „Jocul cuvintelor”, care va fi difuzată de luni pana vineri, de la ora 17:30, dar și de miercuri până vineri, de la ora 22:30.

Și „Casa Iubirii”, a cărei gazdă este Andreea Mantea, va suferi modificări în programul de difuzare. Telespectatorii vor fi martori la iubirea celor din reality show de luni până vineri, de la 10:00 și de la 15:00. Orele de transmisiune din weekend rămân aceleași, adică 16:00 și 19:00.

Pe 18 iunie la ora 20:00 va putea fi urmărită prima ediție din noul sezon al emisiunii „Se strigă darul”, iar Grațiela Duban Teohari și Mihai Mitoșeru vor prezenta experiențele trăite la nunțile din toată țara.

Cum ți se par schimbările? Te numeri printre persoanele care așteaptă revenirea în forță a lui Teo Trandafir sau te vei bucura și de celelalte emisiuni de la Kanal D?

Citește și: "Asia Express" se întoarce. Cele mai fierbinți vești despre noul sezon

Surse foto: Youtube

Surse articol: KanaldImpactCancan

Articolul urmator
O femeie din Suceava a fost la un pas să-și piardă viața din cauza unei farse la 112
O femeie din Suceava a fost la un pas să-și piardă viața din cauza unei farse la 112
Ce tragedie ti se va intampla in viata?
Incepe quiz
Ce tragedie ti se va intampla in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.