Festival du Bonheur pour le gourmands te asteapta de 1 Mai in Mamaia Nord

Festival du Bonheur pour le gourmands te asteapta de 1 Mai in Mamaia Nord

Andreea Constantin

Se iau cele mai aromate preparate culinare si cele mai gustoase deserturi pentru a obtine reteta de succes pentru 5 zile pline de culoare si gust!

Deja traditie pentru mini vacanta de 1 mai, cei mai simpatici organizatori ai Festival du Bonheur pour le gourmands te asteapta in complex Enigma, Mamaia Nord in perioada 27.04-01.05.2023, sa te lasi invaluit de un line-up impresionant: 

Arome Healthy Bar / Atipic MDFK TM / Bavarezul XXL Food Trucks / Burger Van / Camionetta Pizzeria/ Candy Truck/ Chicken Mafia/ Clatite de Poveste / Chinatown / Cubano Food Truck / Drunken Squid/ Famous Waffles / Fane Curcanu’ /  Fries Before Guys/ Furgoneta Street Chefs / Gourmet Street Food / In the back by CARAVANA GUST / La nu stiu cine / Lazy Duck /  Mexican Buziness/ Miss Baker/ Mnom Mnom / Mr Cannoli /  Plescavita Van /  Rozmarin / Smokin’ Pig / Synergia /  Thaice cream / The Boss By CHEF MUNTI/  The Pasta Van / Umami Street Food Romania / Van Fruct Bar /  Vagabundos  Food Truck / Yoyo Burgers .

Pe langa numarul impresionant de artisti bucatari ce te vor delecta cu preparate din bucataria internationala , pregateste-te sa iei parte la multe suprize pregatite special pentru tine. Muzica buna de pe scena festivalului cat si oferta variata de bauturi vor completa tabloul de vacanta, pentru ca tu si gasca ta sa aveti o vacanta memorabila!

Asadar, impreuna cu partenerii ( Kaufland, Iqos, Kiss Fm, Birra Moretti, Aperol Spritz, Tanqueray, Jidvei, Coca Cola, Schweppes) ti-am pregatit multe suprize: activitati interactive, muzica buna, un bar ofertant, zone de relaxare si luat masa. Nici de aceasta data nu am uitat de cei mici si ii asteptam cu locuri de joaca special amenajate.

Program

27 aprilie 2022 : între orele 16:00 – 02:00

28-30 aprilie 2023: intre orele 12:00 – 02:00

01 mai 2023: intre orele 12:00-00:00

Intrarea este libera!

Confirmați-vă prezența pe pagina  de socializare a evenimentului pentru a fi la curent cu toate anunțurile Festival du Bonheur – ediția mai 2023
Pagina Facebook: 
https://www.facebook.com/FestivalduBonheurRO

Articolul urmator
O femeie de 100 de ani a fost operată cu succes la Craiova! „Să operezi o pacientă care are 100 de ani și 9 luni, a fost o provocare"
O femeie de 100 de ani a fost operată cu succes la Craiova! „Să operezi o pacientă care are 100 de ani și 9 luni, a fost o provocare"
Ce asteapta barbatii de la tine?
Incepe quiz
Ce asteapta barbatii de la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.