Fost model, ucis în stil mafiot ca să nu depună mărturie?!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Imane Fadil, model marocan în vârstă de 34 de ani, care a jucat rol de martor-cheie în mai multe dosare ale celebrului Silvio Berlusconi, fost premier Italian și patron, vreme de 30 de ani, al echipei de fotbal AC Milan, a murit la 1 martie în spitalul în care fusese internată cu o lună în urmă, din cauza unor dureri stomacale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IMANE È MORTA Chiunque abbia seguito il caso Ruby ha imparato a conoscerla, una giovane e coraggiosa donna che non ha voluto arrendersi al ricatto milionario di Berlusconi e ha deciso di testimoniare al processo e raccontare cosa accadeva nelle famose serate di Arcore. E quando ciò non le è bastato, per riacquistare una dignità perduta a causa della superficialità della gente e di un sistema intero mobilitatosi contro di lei, dopo anni di isolamento e di emarginazione, ha deciso di lasciare i suoi ricordi in un libro. Purtroppo però, nessun editore ha voluto pubblicarlo e lei non ha fatto in tempo a trovarne altri perché Imane Fadil, 34 anni, il 1 marzo è morta, forse per avvelenamento da sostanze radioattive, in una clinica milanese dopo un mese di agonia e nel silenzio generale. Attendiamo che sia fatta piena luce su questa vicenda inquietante. CIAO IMANE, IL TUO CORAGGIO NON VERRÀ DIMENTICATO! #Movimento5Stelle #M5S #ImaneFadil

A post shared by Vittoria Baldino (@vittoria_baldino) on

Femeia, despre care se spune că deținea informații vitale despre orgiile sexuale orgranizate de fostul premier Italian a murit în urma otrăvirii cu un amestec de substanțe radioactive. Moartea ei este anchetată ca posibilă crimă.

Imane urma să dea o declarație importantă în una dintre audierile programate în viitorul apropiat, în care trebuia să confirme că Berlusconi a plătit mari recompense în numerar pentru tăcerea femeilor care au lucrat pentru petrecerile sexuale celebre organizate la Villa din Milano. Printre altele, premierul a fost cercetat pentru instigare la prostituție cu minori. Imane Fadil declara, printre altele: "Vreau să spun totul. Nu se limitează la un bărbat puternic care avea fete la dispoziţie. Există mult mai mulţi oameni în această poveste, lucruri mult mai grave".

Ce a avut de zis Berlusconi despre Imane și despre decesul acesteia? "Este trist când o persoană moare. Nu m-am întâlnit niciodată cu această persoană, nu am vorbit niciodată cu ea. Cred că vorbele sale au fost inventate, sunt absurde".

Articolul urmator Soția unui model din Oradea de talie mondială a fost găsită fără suflare lângă un hotel

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.