Gabi Luncă a ajuns la spital, în stare gravă, din cauza COVID-19

Gabi Luncă a ajuns la spital, în stare gravă, din cauza COVID-19

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

UPDATE 3 aprilie - Gabi Luncă a murit, la vârsta de 83 de ani, la Spitalul Județean Ilfov, răpusă de COVID-19.

Anunțul a fost făcut de fiica acesteia, Rebeca Onoriu, pe pagina sa de Facebook - „După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreuna Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem...”, a scris Rebeca Onoriu, în dreptul unei fotografii în care sunt Gabi Luncă și acordeonistul Ion Onoriu, cel cu care marea voce a muzicii lăutărești și populare s-a căsătorit în 1964. Ion Onoriu a murit în urmă cu 23 de ani, în 1998.

_______________________________

???? Dupa 23 ani, din nou impreuna! Canta impreuna Celui pe care L-au iubit si L-au slujit o viata intreaga! O sa ne revedem...

Publicată de Rebeca Onoriu pe Vineri, 2 aprilie 2021

Cântăreața Gabi Luncă a fost dusă de urgență la spitalul Matei Balș din București, sâmbătă, 13 martie, din cauza problemelor respiratorii. Medicii de acolo au decis să o transfere de îndată la un alt spital, în secția de terapie intensivă, unde aveau liber un pat pentru ea.

Gabi Lunca la O data in viata

Cu toate acestea, starea celebrei cântărețe de muzică lăutărească a continuat să se deterioreze rapid. Abia ieri familia artistei a reușit să schimbe câteva vorbe cu aceasta, intubată fiind. Estera Onoriu, una dintre fiicele artistei Gabi Luncă, a oferit un interviu celor de la fanatik, spunându-le, printre lacrimi, că medicii sunt sceptici cu privire la starea de sănătate a cântăreței: “Înainte să mă sunați dumneavoastră, cu o oră, am primit o veste cum că nu mai este în stare critică, dar este în Terapie Intensivă. A ieșit din starea critică, dar doctorii sunt rezervați, au spus că evoluția acestui virus este neașteptată și oricând se poate deteriora, din nou, starea ei. Dumnealor nu ne-au dat mari speranțe, ne-au spus doar că s-a oprit inflamația din corp. Acum, nu vă spun că e bine, dar nu mai este critică. Evoluția bolii este foarte, foarte surprinzătoare și nu știm ce se poate întâmpla. Avem încredere în Dumnezeu, ne rugăm la El, că doar El ne poate ajuta.

Internată este de pe data de 13 martie. Pe 8 a fost pozitivă, pe 11 a făcut evaluarea la Balș, era bine, i-a dat tratamentul acasă, dar a început să aibă probleme de respirație și am și dus-o la spital. Acolo au trimis-o la alt spital, undeva pe Bulevardul Basarabia, acolo era singurul pat liber la Terapie Intensivă.Astăzi ne-au dat medicii să vorbim cu măicuța, am făcut conferință cu surorile mele și am vorbit un pic. De acolo, de pe patul de spital, ea nu știa că are Covid, ea știa că are gripă. Cu masca de oxigen pe față, ne-a spus, așa: ‘Stați liniștite! În cinci zile voi fi bine.’ Deci tot ea ne încuraja pe noi.Vă dați seama?”

Articolul urmator
Un bărbat din Constanța a murit după ce în spital i s-a administrat din greșeală insulină, deși nu avea diabet
Un bărbat din Constanța a murit după ce în spital i s-a administrat din greșeală insulină, deși nu avea diabet
Ai fi în stare să închei un pact cu Diavolul?
Incepe quiz
Ai fi în stare să închei un pact cu Diavolul?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.