GALA 10 ani Atelierele ILBAH

GALA 10 ani Atelierele ILBAH

Andreea Constantin

Atelierele ILBAH a sărbătorit 10 ani de activitate pe data de 6 Decembrie 2022, alături de cei peste 250 de prieteni și colaboratori prezenți la eveniment. Gala a reprezentat succesul a 40.000 de pasiuni împlinite, a peste 70 de cursuri adresate adulților și adolescenților, a colaborărilor frumoase desfășurate de-a lungul timpului, a echipei care face lucrurile posibile. Atelierele ILBAH înseamnă cursuri, noi începuturi, curaj, profesionalism, devotament, succes, astfel că, evenimentul a subliniat acest lucru prin implicarea trainerilor, a cursanților care au creat momente demne de admirație. 

În cadrul evenimentului, invitații au fost răsfățați cu premii, cadouri, muzică bună, într-o locație demnă de o zi de sărbătoare: Linea – Closer to the moon. La eveniment au luat parte numeroase vedete precum: Anca Turcasiu, Roxana Ciuhulescu, Roxana Maya, Alin Galatescu, Maurice Munteanu, Ionut Sava și lista continuă. Gala a fost compusă din momentul de premiere, tombola, care a distrat și bucurat invitații, dar și din prezentarea celei mai recente colecții de haine, a cursanților Atelierele ILBAH: Silvana Bolovan, Iuliana Chelba, Elisa Chiroiu, Johanna Dani, Renata Dani, Alexandrina Gheorghe, Irina-Alexandra Ioniță, Madalina-Nicoleta Miclea, Andreea-Ligia Năstase, Ioana Claudia Papacocea, colecție realizată sub îndrumarea trainerului Corina Boboc. 

Atelierele ILBAH

Fiecare eveniment marca Atelierele ILBAH a pus în valoare cursanții și cursurile desfășurate, lucru care s-a întâmplat și de această dată. Cursanții și trainerii cursului de Decorator Floral: trainerii Natalia Maxim, Florentina Pipoș, cursanții Alexandra Grecu, Ioana Cruceanu, Andreea Chirică, Cristina Țăranu, Simona Rădulescu au realizat buchetele de flori oferite premianților, trainerii și cursanții cursurilor de Coafor și Machior: trainerii hairstylisti Gabriel Dumitru și Costel Vîlcu, cursanții make-up artiști Andreea-Mihaela Nicolae, Valentina-Raluca Șerban, Maria-Roxana Sulu au realizat look-uri deosebite modelelor, care au prezentat colecția de haine, cursanții cursului de Fotografie: Ivan Gabriela, Ramboi Alina, Moldoveanu Răzvan au surprins întregul eveniment, ocazie cu care au pus în practică cele învățate la curs. 

10 ani de cursuri de calificare profesională a plasat Atelierele ILBAH pe locul 1 în România, fiind astfel recunoscut la nivel național ca cel mai bun centru de calificare profesională. Gala care a avut loc pe 6 Decembrie 2022 a demonstrat longevitatea pe care brandul o are și credibilitatea de care dă dovadă, cea pentru care oamenii îi aleg să-și împlinească visurile. La mulți ani, Atelierele ILBAH! 

Partenerii Gala 10 ani Atelierele ILBAH: Dobrogea, Kamis, Gyermelyi, Lactate Brădet, De Silva Exclusiv, Brown Forman, Moet & Chandon Champagne, Jack Daniels, Beauty One, Bioderma, Keune, Rouge Nail Bar, Chic Salon, Tipare de croitorie, Cusut și Brodat, Brother, Melter, Cooking Studio, 7 Filtre, Flowers Market, Dinasty Models Academy, Bucharest Fashion Week, Blitzka Studio.

Vizionare video GALA 10 ani Atelierele ILBAH

Articolul urmator
Alexandra, mama care a murit în maternitatea din Botoșani, nu a mai apucat să-și serbeze cei 26 de ani. În loc de "la mulți ani", a răsunat "ne rugăm pentru sufletul roabei lui Dumnezeu"
Alexandra, mama care a murit în maternitatea din Botoșani, nu a mai apucat să-și serbeze cei 26 de ani. În loc de "la mulți ani", a răsunat "ne rugăm pentru sufletul roabei lui Dumnezeu"
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.