Găsită pe marginea drumului, moartă! Atleta Margarita Plavunova avea numai 25 de ani

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Durere de nedescris în lumea sportului! Atleta Margarita Plavunova a murit, la numai 25 de ani. Tânăra a fost găsită moartă pe marginea drumului, în districtul Morșanski din regiunea Tambov Oblast.

Sursa foto Instagram 

Potrivit celor care investighează cazul, atleta ar fi făcut un infarct în timp ce se antrena, în urma căruia i-a survenit decesul. Cum era de așteptat, initial, autoritățile au crezut că Plavunova a fost ucisă, dar o necropsie realizată ulterior le-a arătat că aceasta s-a stins în urma unui stop cardiorespirator.

Sursa foto Instagram 

În ciuda vârstei fragede, din cauză că se anterna aproape în fiecare zi intens, corpul ei a cedat suprasolicitării la care l-a supus. Efortul ei era motivat de faptul că atleta se pregătea de participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo care vor avea loc anul viitor – marele ei vis pe care acum nu îl va mai vedea cu ochii, din nefericire.
Atleta rusă era multiplă campioană universitară – având în total 18 medalii, fiind campioană regională şi naţională la 60 m şi 100 m - și lucra, part time, și ca model.

 

Sursa foto Instagram

Surse foto: istock, instagram

Articolul urmator Soția unui model din Oradea de talie mondială a fost găsită fără suflare lângă un hotel

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.