Gest șocant! Armando Vega Gil s-a sinucis după ce a fost acuzat pe nedrept că a hărțuit sexual o minoră

Gest șocant! Armando Vega Gil s-a sinucis după ce a fost acuzat pe nedrept că a hărțuit sexual o minoră

Redactor Divahair.ro

Acuzat de viol pe nedrept și adus pe culmile disperării, cântărețul s-a sinucis

Unul dintre cei mai celebri cântăreți mexicani, Armando Vega Gil, a decis să își pună capăt zilelor după ce a fost acuzat, pe nedrept, pe Twitter, de hărţuire sexuală. Bărbatul a fost găsit mort în casa lui din Ciudad de Mexico, în prima zi a lunii.

 

Textul în cauză a fost publicat anonim și aparține unei femei care susţine că a fost hărţuită de artist în urmă cu zece ani, când avea 13 ani. Mexicanca a povestit că l-a întâlnit întâmplător într-o piaţă pe Armando Vega Gil și că acesta a făcut-o să vină de două ori la el acasă, unde i-a făcut fotografii și comentarii cu caracter sexual.
Regretatul Armando Vega Gil avea 64 de ani și a fost compozitorul şi basistul trupei de rock "Botellita de Jerez", fondată în anii '80.

Artistul s-a folosit de aceeași platformă pentru a se dezvinovăți de acuzațiile grave aduse și a-și anunța intențiile, postând următorul mesaj: "O fată m-a acuzat de agresiune şi hărţuire. Povesteşte că s-a întâmplat când avea 13 ani, ceea ce face totul serios, foarte grav. Ei bine, afirm categoric, această acuzaţie este falsă. Viaţa mea s-a oprit, nu există nici o cale de ieşire. Ştiu că pe reţelele de socializare nu am cum să mă apăr, totul va fi folosit împotriva mea. Moartea mea nu este o recunoaştere a vinovăţiei. Dimpotrivă, este o declaraţie radicală de nevinovăţie", s-a justificat muzicianul, adăugând că nu poate suporta gândul că fiul său, în vârstă de 8 ani, va suferi din cauza acuzaţiilor acestea. "Mai bine un sfârşit teribil decât o teroare nesfârşită. Nu este nimeni vinovat de moartea mea: este o sinucidere, o decizie voluntară, conștientă, liberă și personală".

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Mama a 5 copii a murit după ce a fost lovită de o mașină în timp ce încerca să ajute o victimă a unui accident
Mama a 5 copii a murit după ce a fost lovită de o mașină în timp ce încerca să ajute o victimă a unui accident
Ce IQ sexual ai?
Incepe quiz
Ce IQ sexual ai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.