Gheorghe Dincă și-a mărturisit crimele. Află, pas cu pas, cum s-au întâmplat ororile din Caracal

Redactor Divahair.ro

Dacă la început negase că le-ar fi ucis pe cele două fete, la 3 zile după ce a fost arestat, Gheorghe Dincă și-a recunoscut faptele. Bărbatul în vârstă de 66 de ani le-a ucis atât pe Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani care reușit, fără succes, să alerteze autoritățile prin apel telefonic la 112, cât și pe Luiza Melencu, în vârstă de 19 ani, data dispărută din luna aprilie.

Potrivit declarațiilor procurorului-șef adjunct al DIICOT din seara de 28 iulie, "în cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a ucis victima pe 25 iulie, în jurul orei 12:00, la domiciliul său şi ulterior i-a incinerat corpul. Inculpatul a declarat că a agresat-o suprimându-i viaţa atunci când a surprins-o cu telefonul în mână. Cu privire la cea de-a doua victimă există indicii că inculpatul a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni şi urmează să ofere detalii. "La data de 25 iulie 2019 în jurul orelor 12, la domiciliul său din Caracal ar fi ucis-o pe minora în vârstă de 15 ani pe care anterior o răpise în scopul exploatării sexuale, o sechestrase la domiciliul său și o violase. În cauză există elementele constitutive ale infracțiunii de trafic de minori, respectiv recrutarea, sechestrarea și adăpostirea minorei prin constrânge, răpire și profitând de imposibilitatea ei de a se apăra, dată fiind starea vădită de vulnerabilitate. Inculpatul este o persoană cu o constituție fizică masivă, în fața căruia o minoră de 15 ani a avut practic nicio șansă să se apere. În cenușa găsită într-un butoi metalic a fost identificate prin cernere mai multe fragmente de oase calcinate, dinți de natură umană. Alături de aceste fragmente au fost găsite trei inele, un lănțișor, alte fragmente de lănțișoare, o bucată metalică în formă dreptunghiulară, precum și o bucată similară de monturi de inel ce prezentau urme de ardere. În autoturismul inculpatului au fost găsit un cercel. Aceste bijuterii au fost recunoscute de mama minorei", a spus Giorgiana Hosu.

Surse foto: Facebook

Articolul urmator România se află la un pas de o epidemie de gripă! Cazurile de infecții respiratorii s-au înmulțit alarmant în ultima perioadă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.