Grumpy Cat a murit, la numai 7 ani. Vezi cauzele morții!

Redactor Divahair.ro

Grumpy Cat, cea mai populară și mai iubită pisică din întreaga lume, s-a stins din viață. Ea avea numai 7 ani, astfel că moartea ei a venit ca un șoc pentru întreaga lume. Grumpy avea peste 2,4 milioane de fani pe Instagram şi o avere estimată la peste 100 de milioane de dolari.

Cum era de așteptat, proprietarii Grumpy Cat au fost cei care au dat trista veste publicului, prin intermediul contului de Twitter. Pisica a murit la data de 14 mai la vârsta de 7 ani în urma unor complicaţii apărute din cauza unei infecţii la nivelul tractului urinar: „Pe lângă faptul că a fost copilul nostru şi un membru nepreţuit al familiei, Grumpy Cat a ajutat milioane de oameni din întreaga lume să zâmbească - chiar şi atunci când le era greu. Spiritul ei va continua să trăiască prin fanii de pretutindeni“.

Cum era de așteptat, milioane de oameni din întreaga lume au început să își exprime regretul pentru dispariția prematură a celebrei pisicuțe.

 

 Cum era de așteptat, milioane de oameni din întreaga lume au început să își exprime regretul pentru dispariția prematură a celebrei pisicuțe.

Surse foto: captura Youtube

Articolul urmator A murit Meat Loaf, la vârsta de 74 de ani, cu soția alături în ultimele-i clipe de viață

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.