Hollywood-ul a îmbrăcat haine de doliu: una dintre cele mai iubite actrițe a pierdut lupta cu cancerul

Hollywood-ul a îmbrăcat haine de doliu: una dintre cele mai iubite actrițe a pierdut lupta cu cancerul

Redactor Divahair.ro

Vestea care a întristat pe măsură întreaga lume vine, astăzi, de la Hollywood. Rashida şi Kidada Jones au anunțat că mama lor, actrița și cântăreața Peggy Lipton, s-a stins din cauza cancerului de care suferea. Avea numai 72 de ani. Fosta soție a mult mai celebrului Quincy Jones a fost diagnosticată cu cancer de colon în anul 2004.

Cele mai cunoscute roluri ale regretatei artiste au fost cele din serialele „The Mod Squad” – în care a jucat în perioada 1968-1973 și rol pentru care a fost nominalizată de patru ori la premiile Emmy - şi „Twin Peaks” - în serialul-icon al anilor 90 ea jucând rolul Norma Jennings, patroana Double R Diner.

O parte din cei cu care a lucrat la „Twin Peaks” și-au prezentat regretul profund pentru dispariția fostei lor colege. "Diner-ul RR este cernit astăzi. M-a îndurerat profund dispariția lui Peggy Lipton", scrie Kyle MacLachlan, cel care l-a jucat pe Dale Cooper în serial. "Am pierdut un suflet frumos".

Contul oficial Twitter al show-ului TV a adus și el un omagiu regretatei Lipton. "Inimile noastre sunt pline de tristețe, deplângem pierderea talentatei Peggy Lipton. Ea ne-a dăruit-o pe iubita noastră Norma, care ne umplea cu bunătate și căldură platourile Twin Peaks. Din inimă, condoleanțe către familia și prietenii ei. O să ne fie tare dor de ea, de prezența ei."

Articolul urmator
Doliu la Hollywood, actorul Brad Johnson a murit la 62 de ani
Doliu la Hollywood, actorul Brad Johnson a murit la 62 de ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.