Incearca benzi albire dinti pentru un zambet stralucitor acasa

Incearca benzi albire dinti pentru un zambet stralucitor acasa

Andreea Constantin

De ce sa platesti sume mari pentru tratamentele de albire, cand poti sa folosesti benzi albire dinti pentru un proces de albire  mai rapid si mai accesibil, fara a iesi din casa. Poti folosi benzi pentru albirea dintilor Crest 3D White. Acestea pot fi numite cu incredere o alternativa eficienta pentru albirea din cabinetul stomatologic. Au o formula care va poate face zambetul alb si stralucitor intr-un timp relativ scurt, iar feedback-ul pozitiv din partea consumatorilor confirma acest fapt. 

Albirea dintilor acasa

Acest produs are avantaje importante. Multe persoane se intreaba daca vor folosi benzi albire dinti vor avea un disconfort in timpul procedurii de albire. Ei bine, nu. Albirea dintilor acasa nu a fost nicicand mai eficienta. Daca folosesti benzi pentru albirea dintilor vei vedea ca au o mulare perfecta pe suprafata dintelui si indeparteaza eficient petele de suprafata. Mai mult decat atat au un pret accesibil.

Benzile folosesc tehnologia speciala care asigura fixarea benzilor de pe dinti, astfel incat sa puteti vorbi, sa beti apa si sa nu va incomodeze la activitatile zilnice, cat timp le putati. Benzile Crest sunt confortabile si usor de aplicat. Le puteti folosi oriunde si oricand este convenabil. In timp ce benzile sunt pe dinti, poti sa-ti faci activitatile obisnuite: sa faci un dus, sa navighezi pe internet, sa conduci masina, sa te uiti la televizor, sa citesti sau sa vorbesti la telefon.

Rezultatul final cu benzi pentru albirea dintilor este vizibil după finalizarea unui tratament complet de albire, care variază de la 10 la 42 de zile, in functie de setul de benzi Crest 3D Whitestrips selectat. In acelasi timp, efectul obtinut se mentine timp de cativa ani.

Pasta de dinti Crest

Dupa ce ai incercat benzi albire dinti, vei observa ca albul trebuie mentinut. Acest proces se realizeaza cu produsele potrivite. Crest a lansat o gama larga de produse de ingiena orala, care ajuta la mentinerea nuantei albe a smaltului, cat si la protejarea impotriva bacteriilor, cariilor si a afectiunilor gingivale.

Pasta de dinti Crest este alegerea cea mai potrivita daca doresti un produs eficient, accesibil si de calitate premium. Albirea dintilor acasa este mai eficienta daca folosesti si pasta de dinti Crest. Aceasta previne activ petele, mai ales cand este asociata cu periajul, recomandat de doua ori pe zi. Pasta de dinti contine fluor pentru a ajuta la prevenirea cariilor si particule cu microcuratare care elimina petele de suprafata.

Incearca benzi albire dinti de la furnizori de incredere

Sa nu uitam ca igiena orala trebuie sa fie printre prioritatile noastre. Un zambet alb si ingrijit este un zambet sanatos. Viziteaza medicul dentist si utilizeaza doar produse de igiena si produse pentru albirea dintilor acasa oferite de brand-uri superioare.

Produsele precum benzi pentru albirea dintilor se gasesc in multe variante, de la numerosi furnizori. Insa, este important sa folosim aceste produse de igiena orala de la brand-uri cunoscute, care s-au facut remarcate pe piata prin calitatea superioara. Exista site-uri care furnizeaza benzi albire dinti Crest originale, dar si pasta de dinti Crest.

Articolul urmator
Cât costă o masă copioasă la terasa lui Rică Răducanu din Neptun! „Poftiți la masă, e mâncare ca la mama acasă!"
Cât costă o masă copioasă la terasa lui Rică Răducanu din Neptun! „Poftiți la masă, e mâncare ca la mama acasă!"
Ce fantomă celebră încearcă să ia legătura cu tine?
Incepe quiz
Ce fantomă celebră încearcă să ia legătura cu tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.