Ioana Ginghină, declarații șoc în primul interviu după vestea divorțului de Papadopol

Ioana Ginghină, declarații șoc în primul interviu după vestea divorțului de Papadopol

Redactor Divahair.ro

Ioana Ginghină a făcut, în premieră după ce vestea că divorțează de Alexandu Papadopol a picat ca o bombă în România, primele declarații despre acest moment de răscruce din viața ei și despre planurile ei de viitor.

Actrița, acum în vârstă de 41 de ani și, a acordat un interviu amplu celor de la Click, cărora le-a mărturisit că se pregătește deja de vacanța de vară alături de fetița ei Ruxandra, acum în vârstă de 11 ani: „Ne-am luat deja vacanţa în Grecia, pentru că încerc să nu-i schimb obiceiurile ca să nu simtă vreo mare schimbare deocamdată. Cumva am zis să ţin aceleaşi ritualuri pe care le avea, iar noi mergeam în fiecare an acolo. După aia, ne-am gândit să plecăm să vizităm Sri Lanka pentru că am auzit atâtea despre, e pe lista noastră. Acum îmi doresc să călătoresc. Mă redescopăr, merg şi la psiholog. Contează să te simţi bine.”

Faptul că merg doar ele două în vacanță confirm faptul că Ioana și Alexandru s-au despărțit, actrița subliniind faptul că încearcă să își resolve problemele cu acesta cât de curând posibil, pentru binele lor și al copilei și, desigur, pentru a nu mai alimenta speculațiile presei:  „Da, o să o rezolv şi atunci intenţia mea e să fac un comunicat de comun acord cu Alexandru în care să spunem exact cum stau lucrurile şi să se liniştească un pic apele. Am stat 12 ani împreună, suntem ca un brand. Până la urmă asta e!”

Este Ioana Ginghină gata să își refacă viața amoroasă? „Nu ştiu dacă acum sunt pregătită să mă reîndrăgostesc neapărat, dar să ştii că îmi doresc să vină prinţul meu pe cal alb. Eu întotdeauna am fost aşa…. Dacă mi-ai cunoaşte familia ai vedea că avem o naivitate care ne curge prin sânge. Şi niciodată nu am luat lucrurile foarte în tragic. Poate a fost un avantaj… şi când am pierdut sarcina, acum ceva timp, când eram cu Alexandru eram la fel. Totdeauna trebuie să vină ceva bun, o fericire după o perioadă proastă. Şi probabil o să vină şi prinţul pe cal alb şi vom trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi”.

Articolul urmator
O tânără de 27 de ani a murit după ce a căzut în lacul Snagov. Apropiații Ramonei încă sunt în stare de șoc
O tânără de 27 de ani a murit după ce a căzut în lacul Snagov. Apropiații Ramonei încă sunt în stare de șoc
Care e primul lucru pe care il observa barbatii la tine?
Incepe quiz
Care e primul lucru pe care il observa barbatii la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.