Lansare Oficială CURSURI Atelierele ILBAH – CLUJ NAPOCA

Lansare Oficială CURSURI Atelierele ILBAH – CLUJ NAPOCA

Redactor Divahair.ro

Cele mai bune cursuri din România au ajuns și în Cluj Napoca. Pe 20 Iunie Atelierele ILBAH va așteaptă cu porțile deschise, în cadrul unui eveniment unic, GRATUIT!

În data de 20 Iunie între orele 16:00-20:00, Atelierele ILBAH va așteaptă la Evenimentul oficial de lansare al noului sediu din Cluj Napoca cu 12 workshop-uri Gratuite. Open Days este un concept modern, unde participanții vor avea ocazia să interacționeze cu trainerii, în cadrul atelierelor și demonstrațiilor de fotografie, design interior, cosmetică, make-up, hairstyle, masaj, cooking, croitorie, design floral, 3ds max, nail art și design vestimentar.

Pasionații de design și fashion vor putea alege din 4 ateliere interactive dedicate designului de interior, vestimentar, floral și croitoriei. Arhitectul Codruța Chiran, owner al studioului COSS, va introduce pasionații în frumoasa lume a designului de interior și va arata cum se desfășoară o ședința de curs, designerul Veronica Frisan va prezenta arta desenului și cum realizăm un crochiu de modă, decoratorul floral Andreea Moldovan va realiza câteva aranjamente florale unice, cu tematică de vară, iar Balogh Eniko te va învăța să realizezi un obiect cusut cu o mașină performanță.

Tainele bucătăriei japoneze vor fi arătate de bucătarul Paul Mădaș, în cadrul a două workshop-uri dedicate tehnicilor de preparare al faimosului preparat Sushi.

Iubitorii de arte vizuale vor putea participa la o demonstrație inedită de fotografie de portret, realizată într-ul studio foto profesional, susținut de trainerul și fotograful Francisc Sandor, recunoscut pentru numeroasele sale proiecte pentru reviste, vedete și restaurante, atât în România cât și în străinătate.

Nu vor lipsi atelierele dedicate domeniului beauty, susținute de make-up artiști, hairstiliști, specialiști din industria cosmetică și nail artiști. Fie că vorbim de ateliere de împletituri, automachiaj, masaj, cosmetică și nail art, acestea vin în sprijinul celor pasionați, cu sfaturi avizate. Vei învăța de la Andreea Leonte cum să te machezi în funcție de momentul zile și eveniment, Alexandra Bota te va învăța cum se realizează o coadă spic sau coadă de
peste, iar Adina Antonescu, care sunt pașii pentru o demachere completă și corectă.

Te așteaptă și un workshop look and learn, unde alături de trainerii Dragoș Codre și Robert Dozsa, vei învăța cum se construiește un design interior de la 0 și cum se texturează un mobilier pentru a părea cât mai real.

Open Days este un eveniment de informare și își propune să adune pasionații din diferite domenii, pentru a putea vedea sediul unde se desfășoară cursurile de la Atelierele ILBAH, să cunoască trainerii și totodată să vadă dacă cursul se pliază pe nevoile și așteptările fiecăruia.

Intrarea în cadrul evenimentului este GRATUITĂ, însă pentru a participa la Workshop-uri și Ateliere, este nevoie de înscriere prealabilă pe site-ul oficial Atelierele ILBAH sau pagina oficială de facebook. Programul complet al atelierelor, dar și detalii despre modalitatea de înscriere sunt disponibile aici. Locurile sunt limitate!

Organizatori: Atelierele ILBAH

Parteneri: Prym, Beauty One, Brodat si Cusut, Brother, Tipare de Croitorie.

Parteneri media: Diva Hair, Eva.ro, Radar de Media, Clujlife.ro, Design Therapy, Cluj.com

Articolul urmator
A murit actrița Ileana Ploscaru, doamna teatrului constănțean care și-a petrecut 70 de ani din viață pe scenă
A murit actrița Ileana Ploscaru, doamna teatrului constănțean care și-a petrecut 70 de ani din viață pe scenă
Ce fel de camera ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de camera ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.