Larry Junstrom, membru fondator al formației Lynyrd Skynyrd, a murit la 70 de ani

Cristina Gherghina

Fanii rock-ului classic sunt în doliu! Un anunț de pe pagina oficială a grupului rock 38 Special, a întristat o lume întreagă! Membrii trupei au confirmat, duminică, trecerea în neființă a basistului lor, Larry Junstrom, printr-o postare emoționantă.

Deocamdată, cauza morții sale rămâne un mister. Colegii de trupă îl descriu pe Larry ca fiind un om bun și amuzant, care le va lipsi teribil.

"Marele Om ne-a părăsit. Era într-adevăr o persoană specială, un companion minunat și un foarte bun prieten plin de umor care întotdeauna a știut mereu cum să ne încurajeze. Un om cu o inimă mare pentru toți cei care l-au cunoscut. Nu va mai fi altul ca el. Suntem alături de soția sa, Thania, și de familia lui Larry. Ne va lipsi prietenul și companionul nostru. 

Larry Junstrom

Sursă foto: Facebook

Junstrom este cel care format trupa rock Lynyrd Skynyrd, alături de colegii săi de liceu, în 1964 - vocalistul Ronnie Van Zant, toboșarul Bob Burns și chitariștii Gary Rossington și Allen Collins - sub numele de My Backyard.

Lynyrd Skynyrd este cunoscută pentru multe hit-uri, printe care și "Sweet Home Alabama". Trupa s-a destrămat în anul 1977, în urma unui accident aerian în care Ronnie Van Zant, chitaristul de rezervă, Steve Gaines și cântărețul de rezervă, Cassie Gaines și-au pierdut viața.

În același an s-a alăturat formației 38 Special, înlocuindu-l pe basistul trupei, Ken Lyons. A rămas alături de trupa 38 Special timp de 40 de ani, până când a suferit un accident destul de grav la mână, fapt pentru care a fost nevoit să renunțe la chitara bass.

Articolul urmator Andrew Fletcher, membru fondator al formației Depeche Mode, a murit

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.