Laxitatea cutanată și cum o putem trata – Esthetic Review cu Alina Sorescu

Laxitatea cutanată și cum o putem trata – Esthetic Review cu Alina Sorescu

Redactor Divahair.ro

Tratamentul Morpheus8 este soluția ideală de reducere a țesutului adipos pentru pacienții cu laxitate a pielii și cu iregularități texturale. Elimină semnele îmbătrânirii și restabilește frumusețea naturală.

femeie care stau fata in fata si vorbesc

Esthetic Review, găzduit de Alina Sorescu, este un podcast nou care vizează subiecte din domeniul medical-estetic. Acesta vine ca răspuns la nevoia de a cunoaște o multitudine de metode pentru tratarea a anumitor afecțiuni. În fiecare săptămână vom primi sfaturi de la cei mai buni medici si specialiști din domeniul medical-estetic, despre cum să avem un ten rejuvenat și un corp îngrijit, dar si despre alte tratamente moderne care au potentialul sa ne imbunatateasca semnificativ calitatea vietii.

Esthetic Review se adresează atât doamnelor, cât și domnilor interesați de tratamente moderne si sigure pentru diferite afecțiuni, dar și de ultimele inovații în estetică.

doua femei care stau una langa cealalta zi zambesc

Primul episod s-a lansat pe data de 17 ianuarie 2022, iar invitat special a fost dr. Elena Martin, chirurg plastician, pentru a ne explica ce este laxitatea cutanată, cum apare, care sunt efectele ei și cum o putem trata.

Pielea reprezintă individualitatea noastră, legătura dintre interior și exterior și echilibrul dintre aceste două aspecte. Odată declanșat mecanismul de degradare sau îmbătrânire celulară, pielea își pierde din elasticitate și fermitate și astfel apare laxitatea sau pielea lăsată.
Morpheus8 este un tratament inovativ pentru eliminarea laxității și rejuvenarea pielii, combinând microneedlingul cu radiofrecvența (RF) pentru a remodela țesuturile și a stimula producția de colagen.

Procedura cu Morpheus8 este una minim-invazivă, sigură, realizându-se cu anestezie locală și se utilizează pentru topirea grăsimii, eliminarea laxității și celulitei, remodelarea pielii și îmbunătățirea texturii acesteia. Este o tehnologie de ultimă generație, cu posibilitatea de a fi utilizată pentru toate fototipurile pielii, chiar și pe cele închise.

Morpheus8 este un excelent adjutant și pentru alte tratamente de estetică: diminuarea ridurilor, a cicatricilor acneice, dar și pentru redobândirea tonusului general al pielii.

Protocolul recomandat este de 3 ședințe la 6-8 săptămâni, iar rezultatele obținute durează până la 12 luni, fiind recomandate apoi ședințe anuale de întreținere. Rezultatele sunt excelente, vor fi vizibile la aproximativ o lună dupa sedinta și vor consta în reducerea excesului de grăsime la nivelul feței și gâtului, diminuarea ridurilor, uniformizarea texturii pielii, ameliorarea cicatricilor și diminuarea porilor dilatați.

Intrați pe canalul de YouTube Esthetic Review pentru a fi la curent cu toate noutățile în materie de estetică.

Articolul urmator
Mircea Bravo a făcut accident! Soția lui a fost transportată la spital
Mircea Bravo a făcut accident! Soția lui a fost transportată la spital
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?
Incepe quiz
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.