Lindsay Lohan este însărcinată! Vezi cum a dat vestea cea mare

Lindsay Lohan este însărcinată! Vezi cum a dat vestea cea mare

Ramona Jurubita

Actrița americană Lindsay Lohan este însărcinată cu primul ei copil la vârsta de 36 de ani. Deși nu a oferit prea multe detalii despre această etapă specială din viața ei, vestea i-a surprins în mod plăcut pe fani, care au reacționat imediat în mediul online.

UPDATE 18 iulie 2023: Așteptarea a luat sfârșit, Lindsay Lohan a născut! Conform revistei People, actrița și soțui ei, Bader Shammas, au devenit părinții unui băiețel frumos și sănătos, pe nume Luai. Numele copilului este de influență arabă și s-ar traduce prin "scut sau protector". 

Mezinul familiei a venit pe lume la două săptămâni de la aniversarea de 37 de ani a frumoasei mămici. Se poate spune că băiețelul este, de departe, cel mai frumos cadou pe care l-a primit ea vreodată de la viață. Așa cum era de așteptat, Lindsay Lohan a pregătit totul pentru venirea pe lume a fiului ei, ultima ei postare oferind o mică privire în cuibul pregătit pentru micul Luai. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nestig (@nestigbaby)

Tatăl bebelușului este nimeni altul decât Bader Shammas, bărbatul care i-a devenit soț vedetei în 2022 și care lucrează în domeniul finanțelor. Pentru că el nu este persoană publică, au decis împreună să își țină căsnicia departe de ochii presei și să își trăiască povestea de dragoste în liniște. Totuși, acum au simțit nevoia să le spună tuturor că vor deveni părinți.

Anunțul a fost făcut chiar de Lindsay Lohan, pe contul său de Instragram, după ce în ultima vreme a apărut în public îmbrăcată numai în haine largi, pentru a masca burtica. Pe data de 14 martie 2023, a încărcat o fotografie cu un body alb de nou-născut pe care scrie „În curând”, semn că ea și soțul ei așteaptă să își cunoască minunea.

„Suntem binecuvântați și încântați! 🙏🤍👶🍼”, a scris vedeta în dreptul imaginii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Fotografia a adunat aproape un milion de aprecieri, iar mesajele din secțiunea de comentarii s-au înmulțit cu rapiditate. S-au strâns peste 16 mii de urări în doar 24 de ore. 

În noiembrie 2021, actrița anunța tot pe Instagram să s-a logodit cu Bader Shammas. Se pare că a cerut-o cu un inel care valorează aproximativ 250.000 de dolari. Într-un interviu acordat pentru „The Drew Barrymore Show" în 2022, a făcut o descriere scurtă a omului pe care îl iubește:

„Este minunat. Este un om grozav și simt că mi-am găsit perechea. Și nu știi niciodată dacă asta se va întâmpla în viață.”

În iulie 2022 a apărut în presă o informație potrivit căreia cei doi s-ar fi căsătorit. În ciuda acestui fapt, actrița de la Hollywood a dezvăluit mai târziu că nunta a avut loc în aprilie 2022.

„🎂❤️🥰Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. Tu m-ai găsit și ai știut că vreau să găsesc fericirea și armonia, toate în același timp. Sunt copleșită de faptul că ești soțul meu. Viața mea și totul meu. ❤️ Fiecare femeia ar trebui să se simtă așa în fiecare zi 🙏💖💖.”, a mai scris ea în mediul online.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Cuplul și-a făcut debutul pe covorul roșu în noiembrie anul trecut, la premiera filmului ei de pe Netflix„Falling for Christmas”.

„M-a cerut în căsătorie în timpul filmărilor de la pelicula „Falling for Christmas” - nu pe platou, ci în afara lui, în timp ce filmam. Și a trebuit să nu spun nimănui pentru că nu voiam să ne distragă atenția de la munca noastră și alte chestii, așa că am ținut în mine faptul că m-am logodit.”, a mai spus ea în 2022 pentru „The Drew Barrymore Show”.

Acum, cei doi parteneri nu mai au nimic de ascuns, pentru că secretul lor cel mai mare a fost dezvăluit. Venirea pe lume a unui copil este o bucurie mult prea mare și merită împărtășită cu oricine. Rămâne de văzut dacă vedeta și soțul ei vor deveni părinți de fetiță sau de băiețel, căci acesta este un detaliu pe care nu l-au spus încă publicului larg.

Rihanna este din nou gravidă, la nici un an după prima sarcină! Modul inedit prin care a ales să facă marele anunț

Surse foto: InstagramInstagram

Surse articol: DailymailTodayHarpersbazaar

Articolul urmator
O tânără din Iași a ajuns la spital crezând că este însărcinată. Medicii au descoperit că avea o tumoare de 11 kilograme
O tânără din Iași a ajuns la spital crezând că este însărcinată. Medicii au descoperit că avea o tumoare de 11 kilograme
Care este cea mai mare calitate a ta?
Incepe quiz
Care este cea mai mare calitate a ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.