Lora și-a dat demisia de la Pro TV

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

La finalul emisiuni "Vorbește lumea" de vineri, 11 iunie, Lora a făcut cel mai trist anunț: și-a dat demisia de la PROTV, din funcția de coprezentator al emisiunii

Simpatica blondă și-a justificat decizia: „Au reînceput evenimentele și petrec tot mai mult timp în studio pentru a înregistra piese noi. Astfel, sunt nevoită să plec din familia „Vorbește lumea”, care m-a primit cu atâta drag, iar eu mă voi dedica muzicii”.

Sursa foto Instagram

Mesajul pentru fani sună astfel: 

”Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor:

Mulțumesc!

A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”.

ove a anunțat că de luni va avea un nou coprezentator, dar nu a dezvăluit despre cine este vorba.

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Doi frați s-au regăsit după 30 de ani! Cum și-au dat seama că sunt rude

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.