Lumea artistică românească, la al doilea doliu săptămâna aceasta: Monica Ghiuță a murit, la 79 de ani

Redactor Divahair.ro

Încă o veste tristă a lovit lumea filmului românesc săptămâna aceasta, după moartea neașteptată a Florinei Cercel marți, la numai 76 de ani. Îndrăgita actriță Monica Ghiuță s-a stins din viață, la 79 de ani.

Cunoscută publicului larg și datorită apariției în reclama de la untdelemn - pe lângă rolurile din filme celebre precum cunoscută pentru roluri precum cele din "Faimosul Paparazzo", "Cocoșul decapitat", "Triunghiul Morții" și "Filantropica" - actrița a murit la data de 28 iulie, la numai 2 zile după ce își aniversase ziua de naștere.

Vestea a fost făcută publică pe o pagină de Facebook dedicată actorilor români: „Ne-a părăsit şi doamna Monica Ghiuţă. Ne pleacă artiştii cu care am crescut. Dumnezeu s-o odihnească în pace!“

 

La scurt timp după aceea, trista veste a fost confirmată și de o postare a Oanei Pellea, pe aceeași rețea de socializare: „Monica Ghiuţă...foarte dragă mi-a fost dintotdeauna. Drum bun! O să-mi rămână în memorie ca o femeie superbă, cu un păr minunat luuung, cu ochii ca o lamă de cuţit şi cu un râs din tot sufletul. O actriţă minunată şi un om drag. Drum bun, Monica“.

Potrivit celor vehiculate în presă, Monica Ghiuță a fost deja condusă pe ultimul drum, în cadrul unei ceremonii restrânse.

Articolul urmator Doliu la Hollywood, actorul Brad Johnson a murit la 62 de ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.