Made & Crafted, o campanie care jonglează cu stilul gotic pentru sezonul toamnă-iarnă 2022

Made & Crafted, o campanie care jonglează cu stilul gotic pentru sezonul toamnă-iarnă 2022

Andreea Constantin

Ultima campanie Levi’s, Made & Crafted, se concentrează pe un design simplu, clasic, care se joacă cu formele, proporțiile și siluetele. Pentru sezonul toamnă-iarnă 2022, acest mix dintre clasic și experimental se exprimă printr-o viziune gotică și darkwave, având un impact asupra topurilor, a pantalonilor, a tricotajelor și bineînțeles, a îmbrăcămintei dedicate exteriorului.

Bucurându-se de o paletă de culori mai închisă și un amestec de tonuri inspirate de umbră și grafică abstractă, Made & Crafted reinventează elemente tradiționale –  precum stilul ombre sau în carouri – în moduri care le fac să pară noi și interesante. Grafica simplă, dar îndrăzneață, inspirată de artiștii de avangardă de la începutul secolului XX, este în opoziție cu tonurilor inspirate de umbră de aceeași culoare. Stilurile clasice sunt prezentate prin proporții exagerate pentru a crea forme și siluete moderne.

Printre piesele colecției pot fi regăsite o cămașă ombre în carouri tip bivol, în care imprimeul își schimbă dimensiunea în funcție de locul unde este amplasat pe articol și un pulover supradimensionat cu gât fals, cu un model de dreptunghiuri tricotate  care se întrepătrund. Există, de asemenea, o interpretare ușor supradimensionată a unui pulover Donegal clasic, cu o grafică dreptunghiulară în culorile alb și negru. Colecția reinterpretează și piese din arhivele Levi’s, cum ar fi un bomber de piele de căprioară cu guler negru sherpa - fiind inspirat de o jachetă Levi’s ce datează din anii 1950.

Denimul este și el modernizat - datorită noilor blugi ce au o croială mai largă pe picior și a Trucker-ului care se bucură de denim verde pădure. Este realizat folosind o bază de culoare neagră în locul culorii naturale, ceea ce înseamnă că, pe măsură ce piesele sunt purtate, în loc să se estompeze culoarea ca în cazul blugilor tradiționali, negrul va ieși din ce în ce mai mult în evidență. De asemenea, colecția Made & Crafted aduce în prim-plan un nou model de blugi, și anume, Wide Barrel. Aceștia sunt o reinterpretare a clasicilor Barrel, cu o croială mai largă pe picioare și un aspect cropped. La capitolul noutăți se clasifică și jacheta Flare din denim indigo, care are similarități cu jacheta Trucker de tip II, dar talia este mai strânsă și un aspect evazat apare la spate pentru a crea o siluetă unică. 

Elemente geometrice se regăsesc în întreaga colecție. Grid, o cămașă dedicată modei feminine, este realizată dintr-o țesătură unică  de tip windowpane, oferind un aspect solid și transparent simultan. Pe lângă asta, și rochia Rugby Dress împrumută stilul clasic al unui tricou de rubgy, transformându-l într-o rochie cămașă.

Îmbrăcămintea dedicată exteriorului combină culori mai închise cu o alternare a proporțiilor. Un exemplu poate fi jacheta reversibilă Bomber Jacket, unde o parte este realizată în nuanțe de roz și roșu, iar cealaltă cu verde. Un alt exemplu poate fi o jachetă de cămașă din twill, cu buzunar tip marsupiu, în tonuri de siena. 

„ Levi’s caută prin campania Made & Crafted să ia ADN-ul brand-ului și să îl transpună într-un mod cu totul diferit față de colecțiile precedente. Este o campanie concepută pentru toată lumea, unde articolele pot fi combinate și asortate într-un mod cât mai îndrăzneț și jucăuș. Accentul cade în continuare pe designul clasic, dar elementele tradiționale sunt reinventate pentru a face totul să pară mai nou și interesant.” — Paul O'Neill, designer-șef pentru Levi's® Made & Crafted și Levi's® Vintage Clothing la Levi's® Strauss & Co .

colectia toamna-iarna 2022 Levis

Despre Levi's Made & Crafted:

În urmă cu peste 140 de ani, Levi Strauss a inventat blugi albaștrii simplii care aveau să schimbe pentru totdeauna felul în care se îmbrăca America și restul lumii. Bazându-ne pe moștenirea calității și a autenticității, Levi’s Made & Crafted creează clasicul de mâine, echilibrând istoria cu un stil dedicat viitorului. Secretul se regăsește în ADN-ul nostru; folosim tehnici artistice pentru a realiza fiecare articol de îmbrăcăminte și țesăturile sunt aprovizionate din cele mai bune surse din lume. Etosul designului este înrădăcinat în moștenirea noastră emblematică din denim, reimaginându-ne constant stilul clasic Levi’s într-un mod progresiv.

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizează stilul american clasic și cool fără efort. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levi’s au devenit una dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume, captând imaginația și loialitatea oamenilor de generații. Astăzi, portofoliul de mărci Levi’s continuă să evolueze printr-un spirit de pionierat și inovator neobosit, care este de neegalat în industria de îmbrăcăminte. Gama noastră de îmbrăcăminte de blugi și accesorii de top este disponibilă în peste 110 de țări, permițând persoanelor din întreaga lume să-și exprime stilul propriu. Pentru mai multe informații despre marca Levi’s, produsele și magazinele sale, vă rugăm să vizitați levi.com.

Articolul urmator
A murit actrița Ileana Ploscaru, doamna teatrului constănțean care și-a petrecut 70 de ani din viață pe scenă
A murit actrița Ileana Ploscaru, doamna teatrului constănțean care și-a petrecut 70 de ani din viață pe scenă
Afla ce tendinta din sezonul rece te reprezinta!
Incepe quiz
Afla ce tendinta din sezonul rece te reprezinta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.