Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu coronavirus!

Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu coronavirus!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

UPDATE: Marcel Pavel a fost externat ceva mai devreme de la spitalul Matei Balș din Capitală. Cântărețula primit vestea că al treilea test pentru depistarea Covid-19 a ieșit negativ, la fel ca și precedentul, așa că în jurul prânzului a fost anunțat că e liber să plece de la Matei Balș.

”Am fost foarte bine tratat în clinică, dar dorul de familie m-a marcat în tot acest timp. Este foarte dificil să nu primești vizite și să îi vezi pe cei dragi doar prin intermediul telefonului” - declarase el în timpul internării.

 

Marcel Pavel a povestit cum a ajuns să se îmbolnăvească și ce simptome are: 

„Acum 5 zile a apărut pneumonia, după filmări. Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade pentru că sunt luminile acelea. Noi avem o cameră unde stăm toți și ne relaxăm. Acolo stăm câte două ore și sunt 17 grade, deci o diferență de 23 de grade.

Și aici a fost o problemă că eu am făcut șoc termic. Nu mi-am dat seama, că de obicei mă feresc de asemenea lucruri. Acolo nu se poate sta decât cu aer condiționat că altfel de sufoci. Și iată că am primit o dublă pneumonie. Prima dată am avut o sinuzită, au fost afectate căile respiratorii superioare, apoi s-a lăsat pe piept totul și s-a descoperit, pentru că am avut inspirația să fac o investigație pulmonară, că am dublă pneumonie”.

 

 

UPDATE - Andrei Ștefănescu a fost infectat și el cu noul coronavirus. Prezentatorul s-a testat după ce Ozana Barabancea și Marcel Pavel, invitați în emisiunea lui, au fost și ei testați pozitiv pentru COVID-19. Momentan estee asimptomatic si asteaptă rezultatele celui de-al doilea test.

UPDATE - Potrivit cancan.ro, a fost confirmată prima vedetă care a luat coronavirus de la Marcel Pavel. Ozana Barabancea a aflat azi, în jurul prânzului, că testele făcute pentru virusul SARS-CoV-2 sunt pozitive. Informația a fost făcută sub protecția anonimatului de cadre medicale de la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”, unde ea ar fi fost deja internată.

După câteva zile în care s-a simțit rău și avea vocea extrem de răgușită, Marcel Pavel a fost ieri dimineață supus unui prim test de depistare pemtru COVID-19.

Din nefericire, cântărețul român în vârstă de 60 de ani a fost, ieri seară, confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Artistul a fost luat cu izoleta și internat la Matei Balș pentru tratament. În zilele dinaintea confirmării virusului, Marcel Pavel a avut contact nu nenumărate persoane din showbiz, inclusiv cu cei cu care împarte platourile de filmare de la emisiunea „Te cunosc de undeva”.

Articolul urmator
O femeie de 100 de ani a fost operată cu succes la Craiova! „Să operezi o pacientă care are 100 de ani și 9 luni, a fost o provocare"
O femeie de 100 de ani a fost operată cu succes la Craiova! „Să operezi o pacientă care are 100 de ani și 9 luni, a fost o provocare"
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?
Incepe quiz
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.