Medicii sunt în şoc! Vezi cum arată femeia care are 38 de copii la 39 de ani

Medicii sunt în şoc! Vezi cum arată femeia care are 38 de copii la 39 de ani

Roxana Dumitrica

Situaţie dramatică pentru o mamă eroină din Uganda. O femeie de 39 de ani, mamă a 38 de copii, a fost părăsită de soţ şi acum trebuie să se descurce singură cu toţi copiii. Mariam Nabatanzi s-a căsătorit la 12 ani, iar de atunci a dat naştere la şase seturi de gemeni, patru seturi de tripleţi și cinci seturi de cvadrupleţi, însă şase dintre ei au murit. În prezent, femeia locuieşte într-o locuinţă improvizată, înconjurată de plantaţii de cafea, la 50 de kilometri de Kampala.

mama cu 38 de copii

Sursa foto: Instagram

După ce a născut prima dată, femeia a fost diagnosticată cu o anomalie a ovarelor, care nu îi permite să ia pilule contraceptive, iar din acest motiv a fost nevoită să nască de atâtea ori. 

Pentru a obţine venituri, femeia nu se dă în lături de la nimic: coafează, adună plante medicinale şi decorează încăperi. Toţi banii se duc pe hrană, haine, medicamente şi educaţia copiilor.

Copiii o ajută cum pot pe mama lor, în special cu treburile casnice. Cel mai mare dintre ei are 23 de ani, dar a fost  nevoit să renunţe la şcoală, din cauza lipsei banilor. 

Să crești 38 de copii este însă o provocare. Alimentul lor de bază este mălaiul, în fiecare zi consumând 25 de kilograme. Carnea și peştele sunt delicatese, de care au parte rarerori. Cei mai norocoşi copii dorm înghesuiţi pe saltele, însă restul dorm pe jos. Nimeni nu se plânge însă, iar fraţii mai mari se ocupă de cei mici.

Femeia şi-a dorit însă o familie numeroasă şi unită, pentru că ea nu a avut parte de așa ceva. Mama ei a părăsit-o când era un bebeluş, iar tatăl ei s-a recăsătorit. Mama vitregă i-a otrăvit toţi fraţii, dar ea a scăpat pentru că se afla în vizită la o rudă.

Deşi este extrem de săracă, Uganda ocupă locurile fruntaşe în ceea ce priveşte natalitatea. Aici, femeile au, în medie, 6 copii.

Surse foto: iStock, Instagram

Articolul urmator
O femeie de 62 de ani, bunică a 17 nepoți, s-a căsătorit cu un bărbat de 25 de ani. Plănuiesc să aibă și copii împreună
O femeie de 62 de ani, bunică a 17 nepoți, s-a căsătorit cu un bărbat de 25 de ani. Plănuiesc să aibă și copii împreună
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.