Meghan Markle este însărcinată, așteaptă cel de-al doilea copil cu prințul Harry!

Meghan Markle este însărcinată, așteaptă cel de-al doilea copil cu prințul Harry!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

UPDATE 31 MARTIE: Potrivit unor surse din apropierea cuplului regal, Meghan Markle ar fi decis unde să-și aducă pe lume cel de-al doilea copil. Se pare că ducesa dorește să nască acasă, pe proprietatea din Montecito, și nu la un spital.

Aceeași dorință a avut-o și când l-a adus pe Archie pe lume, însă doctorii au sfătuit-o că este mai bine să nască la spital, pentru sănătatea ei și a copilului.

Cel de-al doilea copil al lui Meghan Markle și al prințului Harry va fi primul membru al Familiei Regale care se va naște pe teritoriu american.

 

UPDATE 8 MARTIE: Meghan Markle și prințul Harry au dezvăluit în cadrul interviului cu Oprah ce sex va avea cel de-al doilea copil al lor și când va veni, mai exact, acesta pe lume.

„Este o fetiță!”, a exclamat Harry bucuros. „A avea un copil ... e ceva uimitor. Dar să ai un băiat și apoi o fetiță... Ce mai poți cere?”

De asemenea, au dezvăluit că nu vor mai avea un alt copil după fetiță. Au adăugat, de asemenea, că aceasta va veni pe lume în această vară.

-----------

Meghan Markle și prințul Harry așteaptă cel de-al doilea copil!

Ducesa, acum în vârstă de 39 de ani și prințul Harry,în vârstă de 36 de ani, au făcut publică frumoasa veste duminică, 14 februarie, alături de o superbă fotografie alb-negru cu ei doi într-o grădină, sub un copac. Meghan stă întinsă şi îşi odihneşte capul pe piciorul lui Harry, ţinând o mână pe burtică.

Meghan stă întinsă şi îşi odihneşte capul pe piciorul lui Harry, ţinând o mână pe burtică

Sursa foto Instagram

„Putem confirma că Archie va fi frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși să vă anunțe că așteaptă al doilea copil”, a declarat un purtător de cuvânt al cuplului pentru revista People, într-un comunicat.

Cei doi sunt, de asemenea, părinții micuțului Archie Harrison, care va împlini 2 ani pe 6 mai.

Acesta este al doilea copil pentru cuplul regal, după ce au anunțat că, în iulie 2020, Meghan a suferit un avort spontan. Ducesa a scris un eseu despre tot ce a experimentat când și-a pierdut copilul, pentru a putea ajuta și alte femei aflate în aceeași situație.

Coincidența minunată face ca, exact în aceeași zi de 14 februarie 1984, regretata prințesă Diana să anunțe că este însărcinată cu cel de-al doilea copil al ei, nimeni altul decât prințul Harry.  

And it was on this day, February 14, 1984 that Princess Diana announced she was expecting a child, Harry. 37 years later, Harry and his wife Meghan announce that they are pregnant.

Posted by Prince Harry and Duchess Meghan Markle on Sunday, February 14, 2021

Felicitări cuplului fericit pentru această veste minunată!

Surse foto: Instagram, Facebook

Articolul urmator
Serena Williams este din nou însărcinată! A făcut marele anunț pe covorul roșu de la Met Gala
Serena Williams este din nou însărcinată! A făcut marele anunț pe covorul roșu de la Met Gala
Ce fel de nume ar trebui sa ii pui primului copil?
Incepe quiz
Ce fel de nume ar trebui sa ii pui primului copil?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.