Michael Bolton a fost diagnosticat cu cancer la creier

Michael Bolton a fost diagnosticat cu cancer la creier

Anca Marcus

Cântărețul Michael Bolton, în vârstă de 70 de ani, a dezvăluit recent că a fost diagnosticat cu cancer la creier și a fost supus unei intervenții chirurgicale înainte de sărbători.

Artistul, cunoscut pentru hituri precum „When A Man Loves A Woman”, „To love somebody", a transmis fanilor săi informația prin intermediul paginii de Facebook, împărtășind detalii despre starea de sănătate și planurile sale pentru recuperare.

Ce mesaj le-a transmis fanilor

Celebrul artist a povestit că sfârșitul anului 2023 i-a adus provocări neașteptate, când a primit diagnosticul crunt de cancer, în urma căruia a fost nevoit să fie operat de urgență.

Cu o serie de concerte inițial programate pentru începutul anului 2024, Bolton a fost nevoit să ia o pauză temporară din activitățile sale artistice pentru a se concentra pe recuperare.

Site-ul oficial al cântărețului indică faptul că turneul său ar fi trebuit să înceapă în Florida, însă acum aceste date ar putea fi reprogramate, ținând cont de starea sa de sănătate.

Într-un mesaj transmis prin intermediul rețelelor de socializare, și-a exprimat recunoștința pentru susținerea primită de-a lungul timpului din partea fanilor săi.

Vreau să încep prin a ura tuturor un an nou foarte fericit și sănătos! Vreau, de asemenea, să împărtășesc faptul că anul 2023 a sfârșit prin a-mi prezenta câteva provocări foarte neașteptate. Îmi voi dedica timpul și energia recuperării mel. Voi lua o pauză temporară de la turnee.

Întotdeauna este cel mai greu lucru pentru mine să-mi dezamăgesc fanii sau să amân un spectacol, dar nu vă îndoiți că muncesc din greu pentru a-mi accelera recuperarea și a mă întoarce în curând la concerte.

Sunt mai mult decât recunoscător pentru toată dragostea și sprijinul pe care mi le-ați arătat cu atâta generozitate de-a lungul anilor. 

Să știți că păstrez mesajele voastre pozitive în inima mea și vă voi oferi mai multe noutăți de îndată ce voi putea. Multă dragoste întotdeauna, MB”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Ultimele sale apariții publice

Michael Bolton în cadrul unui eveniment public, îmbărcat într-o haina neagră și o esarfă albastră la gât

În 2023, Bolton a avut o serie de apariții publice remarcabile, inclusiv participarea la emisiunea TV „The Masked Singer", unde a fost interpretul Lupului.

De asemenea, artistul a cântat în timpul paradei de Crăciun din parcurile Disney, luna trecută, și a lansat albumul „Spark Of Light", care a primit aprecieri pentru mesajul său despre găsirea fericirii în vremuri dificile.

Michael Bolton este divorțat și are trei fete

În afara carierei sale muzicale, artistul are o familie numeroasă. Cu trei fiice și șase nepoți, cântărețul a evidențiat legăturile sale puternice cu cei dragi și importanța dragostei în viața sa. A vorbit despre cât de mândru este de fiicele sale și de familiile pe care le au.

„Oamenii pe care îi iubesc îmi aduc multă fericire... Lucrurile importante nu se schimbă niciodată cu adevărat. Dragostea este cel mai important lucru, centrul universului. Nu există nimic mai mare”, a mărturisit artistul.

Michael Bolton a fost căsătorit o singură dată, cu Maureen McGuire, căsnicie care a durat 15 ani. După divorțul lor în 1990, artistul a avut o relație cu Nicollette Sheridan, cu multiple împăcări și despărțiri. Chiar dacă au fost logodiți în 2006, relația lor s-a sfârșit în 2008, fără a ajunge la altar.

„Cea mai lungă relație de dragoste, cu întreruperi și împăcări, a durat aproape 18 ani și a fost cu Nicolette Sheridan. A fost puternică. Ea este minunată și amuzantă (…). A fost o atracție constantă între noi”, spunea cântărețul

Artistul are o relație cu Heather Kerzner

Michael Bolton și Heather Kerzner pe covorul roșu, în cadrul ceremoniei Grammy

Cântărețul este actualmente într-o relație cu Heather Kerzner, fosta soție a miliardarului sud-african Sol Kerzner, alături de care a făcut primii pași pe covorul roșu în februarie 2023. 

Cu o diferență de vârstă de 16 ani, el a subliniat că au fost prieteni timp de aproape 15 ani înainte ca relația lor să devină romantică în vara lui 2022.

„A venit totul foarte natural. Într-un fel, s-au bifat toate căsuțele. Îmi luminează viața”, mărturisea artistul în urmă cu ceva timp.

În final, în ciuda momentelor delicate, el se concentrează pe recuperare și speră să se întoarcă în curând la muzică. Noi îi urăm însănătoșire grabnică!

Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu cancer!

Surse foto: Getty, Getty, Getty

Surse articol: Magzter, Indipendent, Indipendent, Joe

Articolul urmator
Moartea nu l-a mai ocolit de această dată. Sebastian, tânărul ucis la majoratul din Iași, învinsese nemilosul cancer
Moartea nu l-a mai ocolit de această dată. Sebastian, tânărul ucis la majoratul din Iași, învinsese nemilosul cancer
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?
Incepe quiz
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.