Moartea nu l-a mai ocolit de această dată. Sebastian, tânărul ucis la majoratul din Iași, învinsese nemilosul cancer

Moartea nu l-a mai ocolit de această dată. Sebastian, tânărul ucis la majoratul din Iași, învinsese nemilosul cancer

Anca Marcus

Într-o noapte aparent obișnuită, la un majorat din Iași, viața lui Sebastian, un tânăr de doar 20 de ani, s-a sfârșit într-un mod tragic. A fost înjunghiat în inimă și în spate în timpul unui scandal, încercând să calmeze spiritele într-un moment tensionat. Dar povestea lui Sebastian este mult mai profundă. 

Lupta contra cancerului

Înainte de a deveni victimă a violenței brutale, Sebastian a trebuit să lupte cu o altă forță distrugătoare: cancerul. La vârsta de 14 ani, a primit un diagnostic înfiorător de cancer la coloană vertebrală. Părinții săi au primit această veste cu șoc și disperare. A început astfel o bătălie îndelungată și chinuitoare împotriva bolii, o luptă care a pus la încercare atât corpul lui fragil, cât și inima familiei sale.

Pentru a-și învinge boala, Sebastian a trebuit să treacă prin tratamente agresive și operații delicate. Chimioterapia și intervențiile chirurgicale au fost parte din rutina sa zilnică, iar aceste proceduri au adus cu ele suferință și incertitudine.

Însă, pentru Sebastian, renunțarea nu a fost niciodată o opțiune.

Eroarea medicală teribilă

În mijlocul luptei cu boala, familia lui Sebastian a fost lovită de o altă tragedie cumplită. Un medic le-a comunicat că fiul lor a murit pe masa de operație. Vestea devastatoare i-a adus în pragul disperării, iar speranța a părut să se stingă.

Cu toate acestea, în mijlocul întunericului, un miracol s-a produs: Sebastian a revenit la viață. O eroare medicală a fost descoperită, iar el a luptat în continuare cu toată puterea sa.

Moartea tragică la majoratul din Iași

Cu toate greutățile și obstacolele pe care le-a depășit, Sebastian a ajuns să trăiască și să crească. Cu toate acestea, duminică dimineața, 17 septembrie, destinul i-a pus în cale o altă cumpănă.

În timp ce încerca să oprească un conflict iscat la un majorat din Iași, unde era invitat, a fost înjunghiat în inimă și în spate și și-a pierdut viața pe loc. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Eram la vecin si i s-a facut rau de la bautura si a chemat Salvarea. Dintr-o data am auzit tipete si am venit sa ma uit.

Si dintr-o data mi-a dat cineva cu pumnul si mi s-a taiat filmul. Am plecat acasa, a venit alta Salvare. Am stat 2-3 ore la petrecere, a fost totul frumos iar la final, un baiat se uita urat la alt baiat si a inceput totul, a pornit o bataie generala.

Erau vreo 6-7 care s-au incaierat. Baiatul care a fost ucis s-a bagat sa-i desparta si l-au luat pe el in ture. Cei din Iasi aveau cutite, cei de aici nu aveau. Erau pregatiti de bataie.

Nu ii cunosteam, erau din alt anturajul. Noi am stat in grupul nostru iar ei in grupul lor. Cel care a bagat cutitul este fratele vitreg al sarbatoritului”, a spus un tânăr care a participat la petrecere.

Prinderea și recunoașterea culpabilității suspectului

După săvârșirea crimei sub ochii tuturor, tânărul de 22 de ani a reușit să scape de la locul faptei, însă polițiștii au reușit să-l localizeze și să-l rețină. Acesta a fost pus sub acuzare și instanța a decis să îl aresteze preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, în așteptarea procesului.

Deși la început, atât tânărul cât și familia sa au negat vehement implicarea acestuia în fapta oribilă, odată cu desfășurarea mai multor audieri și adunarea de probe convingătoare, adevărul a ieșit la iveală, iar suspectul a recunoscut că este autorul tragicului incident. Polițiștii continuă să facă investigații amănunțite în acest caz și se pregătesc să aducă o decizie finală în ceea ce privește soarta individului suspectat de comiterea acestei crime groaznice.

Având în vedere că există și o a doua victimă care se află în stare foarte gravă la spital. 

Sfârșitul tragic a lui Sebastian Butnariu

Cu toate că a învins o boală cumplită și a reușit să revină la viață după o eroare medicală, Sebastian a fost în cele din urmă răpus de violență într-un moment de neatenție. 

Familia sa este acum zdrobită de durere, iar comunitatea din Iași și din întreaga țară își exprimă compasiunea față de suferința lor.

Povestea lui Sebastian ne amintește de fragilitatea vieții și de puterea umană de a învinge obstacolele cele mai grele. Este o poveste care ne face să reflectăm la cât de neprevăzătoare și nepăsătoare poate fi viața.

Tragedie de nedescris în muzică! Un cântăreț a fost ucis în timp ce făcea un LIVE pe Instagram

Surse foto: Facebook

Surse articol: Spynews, Spynews, Fanatik, Antena 3, AloIași

Articolul urmator
Și-a dedicat viața pacienților ei, dar a murit subit la 40 de ani! Georgiana Scurtu, medic la un spital din Iași, va rămâne mereu în amintirea celor cărora le-a salvat viața
Și-a dedicat viața pacienților ei, dar a murit subit la 40 de ani! Georgiana Scurtu, medic la un spital din Iași, va rămâne mereu în amintirea celor cărora le-a salvat viața
Câte piese din anii '90 mai recunoști?
Incepe quiz
Câte piese din anii '90 mai recunoști?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.