Ne face cinste în lume! Vezi cine e românca mai bogată ca Rihanna, Madonna și Kylie Jenner!

Redactor Divahair.ro

Revista Forbes a alcătuit, ca în fiecare an, topul celor mai bogați oameni din lume. Nu mică ne-a fost uimirea să găsim pe locul 21 în clasamentul celor mai bogate antreprenoare din America o româncă! Este vorbade nimeni alta decât Anastasia Soare, cunoscută internațional drept „regina sprâncenelor la Hollywood” și care, în ultimii 20 de ani, a reușit să își clădească un adevărat imperiu beauty.

Afacerista cu origini românești mutată la Los Angeles în anul 1989 are, în prezent, o avere de 1,2 miliarde de dolari. Astfel, Anastasia Soare și al ei loc 21 în topul Forbes a reușit să ia fața unor celebrități de top precum femeia de afaceri Kylie Jenner (locul 23) – cea mai tânără miliardară din lume cu o avere de 1 miliard de dolari, Rihanna (locul 37), cu 600 de milioane de dolari, și Madonna (locul 39), cu 570 de milioane de dolari, creatoarea de modă Vera Wang (locul 45), cu 460 de milioane de dolari, Celine Dion (locul 46), cu 450 de milioane de dolari, Beyonce (locul 51), cu 400 de milioane de dolari, și jucătoarea de tenis Serena Williams, pe locul 80, cu 225 de milioane de dolari.

În topul 80 al celor mai bogate antreprenoare din America în 2019, primele trei locuri sunt ocupate de femeile de afaceri Diane Hendricks, în vârstă de 72 de ani, cu 7 miliarde de dolari, Meg Whithman, cu 3,8 miliarde de dolari, și Marian Ilitch, cu 3,7 miliarde de dolari. 

Surse foto: Getty

Articolul urmator Rihanna este însărcinată. Au apărut primele imagini cu burtica de gravidă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.