Ne mor legendele! Unul dintre cei mai mari artiști ai lumii a fost răpus de cancer!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Doliu uriaș în lumea muzicii! Eddie Van Halen, legendar chitarist și cofondator formației Van Halen, a încetat din viața la vârsta de 65 de ani după o lungă luptă cu cancerul la gat.
Tragica veste a fost dată de Wolf Van Halen, fiul artistului, prin intermediul contului lui de Twitter: „Tatăl meu, Edward Lodewijk Van Halen, a pierdut lunga şi dificila sa luptă împotriva cancerului în această dimineaţă. A fost cel mai bun tată pe care l-aș fi putut avea vreodată. Fiecare moment alături de el, în afara scenei a fost un cadou. Am inima frântă și nu cred că mă voi recupera vreodată pe deplin după această pierdere” - a fost mesajul plin de durere și dor al acestuia.

 

 Val Halen, născut în 1955 în Amsterdam și crescut în Pasadena, California, a format trupa alături de fratele său Alex, basistul Michael Anthony și solistul David Lee Roth în 1974, după ce grupul s-a întâlnit la Pasadena City College. 

Van Halen, una dintre cele mai bine vândute trupe din primele 20 a tuturor timpurilor a lansat albume în cinci ani consecutivi: Van Halen II (1979), Women and Children First (1980), Fair Warning (1981), Diver Down (1982) și ultimul lor mare hit, Jump (1984).

Surse foto: Captura Youtube

Articolul urmator România în doliu. Unul dintre cei mai mari artiști ai țării s-a stins din viață

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.