Nuit Sociale, pe 14 iulie, în parcul Modrogan

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Nuit Sociale te invită, duminică, pe 14 iulie 2019, la orele 16:00, la o petrecere într-o grădină cu o istorie bogată, dar și secretă pentru cei mai mulți dintre bucureșteni. Într-o locație interbelică, pe Aleea Modrogan, tronează vila Filipescu-Brâncoveanu, un conac în toată splendoarea care se află în centrul unei grădini vaste.

Grădina din centrul Bucureștiului se va transforma într-o locație de petrecere și socializare pentru invitații celor de la Nuit Sociale, iar data de la mijlocul lunii cuptor va fi sărbătorită cu muzică și dans marca Crew Love. La evenimentul “Le Jardin Secret”, Nuit Sociale îi va aduce la București pe Phill Celeste (Life on Planets), un “wild child” pe ale cărui versuri nu poți să stai locului și pe Sammy D (PillowTalk), ale cărui mixuri de voce live cu ritmuri disco au cucerit de fiecare data publicul Nuit Sociale.

Așadar, ia-ți biletul de acces la cel mai hot eveniment al momentului și hai cu noi într-o locație fresh, cool și neconvențională, așa cum cei de la Nuit Sociale ne-au obișnuit deja.

Accesul la evenimentul “Nuit Sociale - Le Jardin Secret” se face doar pe bază de brățara care poate fi achiziționată atât online, cât și de la organizatori.

Bilete online aici.

Articolul urmator Numărul româncelor cu soți mai tineri s-a dublat în ultimii 30 de ani. Care este explicația?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.