O adolescentă de 17 ani a fost într-o cursă constantă cu moartea. A învins cancerul de două ori, dar a murit într-un accident de mașină

O adolescentă de 17 ani a fost într-o cursă constantă cu moartea. A învins cancerul de două ori, dar a murit într-un accident de mașină

Anca Marcus

Aria Mia Gonzalez, la doar 17 ani, a trecut prin două bătălii grele împotriva cancerului, reușind să învingă boala de două ori. Cu toate acestea, viața ei s-a oprit brusc într-un tragic accident de mașină, lăsând în urmă un gol imens.

La începutul acestei luni, la data de 1 octombrie, Aria Mia a fost implicată într-un grav accident de mașină în Kansas City. Tânăra și cele două prietene ale sale care se aflau în mașină, ambele de 19 ani, și-au pierdut viața în apropierea bulevardului Emanuel Cleaver II. 

Conform poliției, accidentul a avut loc în jurul orei 1 dimineața, atunci când șoferița, Ashanti Hill, a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un copac.

Impactul a fost devastator, toate cele trei tinere și-au pierdut viața. Aria Mia Gonzalez se afla pe scaunul pasagerului din față, iar Aniyah Lewis pe bancheta din spate a mașinii.

Fata învinsese cancerul de două ori

Aria Mia Gonzalez fără păr pe cap din cauza cancerului

Ceea ce face această tragedie și mai cutremurătoare este parcursul de viață al Ariei Mia Gonzalez. Ea a fost o tânără care a învins cancerul de două ori. 

La vârsta de 13 ani, a fost diagnosticată cu sarcom Ewing, o formă rară de cancer osos. Cu determinare și cu sprijinul familiei, fata s-a vindecat. Însă, patru ani mai târziu, a fost lovită din nou de această boală nemiloasă. 

„O adevărată războinică, care a depășit atât de multe obstacole grele. La vârsta de 13 ani, Mia a fost diagnosticată cu sarcom Ewing. Ea a intrat în remisie și apoi patru ani mai târziu a fost diagnosticată din nou cu cancer", declară Ariella, verișoara tinerei.

De asemenea, aceasta din urmă a menționat și că Aria Mia era însărcinată în timp ce se confrunta cu cancerul și că a trebuit să depășească numeroase dificultăți ca mamă tânără:

Mia era însărcinată în 30 de săptămâni în acel moment. A născut şi a trebuit să treacă prin provocările de a fi o tânără mamă și de a se lupta din nou cu cancerul".

Comunitatea se adună pentru a sprijini familia îndurerată

Ce viață grea! Însărcinată pe când era minoră, bolnavă de cancer, și apoi destinul s-a arătat și mai nemilos și a luat-o prea devreme de lângă familia și copilul ei. Rudele apropiate și prietenii au organizat o strângere de fonduri. 

Banii strânși de pe pagina de caritate GoFundMe sunt destinați acoperirii costurilor funeraliilor și pentru a sprijini micuța fiică a lui Mia Gonzalez, care a rămas fără mama ei, fiind acum în îngrijirea bunicii. 

Tragedia acestei tinere ne amintește cât de impredictibilă poate fi viața și ne inspiră să apreciem fiecare zi și fiecare moment alături de cei dragi.

Aria Mia Gonzalez în masină, trimitând un pupicc

Mia Gonzalez a fost o adevărată luptătoare și va rămâne așa în inimile celor care au cunoscut-o. Dumnezeu s-o odihnească în pace! 

Un tânăr aflat în moarte cerebrală s-a trezit la viață chiar înainte să fie deconectat de la aparate. Minunile există!

Surse foto: Facebook, Facebook, Facebook

Surse articol: Indipendent, Mirror, DailyMail

Articolul urmator
Ce tragedie! Valentina a murit lângă fetița ei de șase ani, după un accident provocat de o agentă de poliție
Ce tragedie! Valentina a murit lângă fetița ei de șase ani, după un accident provocat de o agentă de poliție
Cât de rebelă ai fost în adolescență?
Incepe quiz
Cât de rebelă ai fost în adolescență?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.