O femeie a spus că s-a căsătorit cu tatăl ei vitreg și a scandalizat internetul. „A fost cea mai bună decizie pe care o puteam lua”

O femeie a spus că s-a căsătorit cu tatăl ei vitreg și a scandalizat internetul. „A fost cea mai bună decizie pe care o puteam lua”

Lorena Pintilie

Video-ul publicat recent pe TikTok de o tânără în vârstă de 26 de ani a devenit viral în doar câteva ore. Internauții au rămas de-a dreptul șocați de textul adăugat peste imaginile care înfățișau cununia civilă a acesteia. Comentariile au început să curgă, iar femeia a dat niște explicații foarte clare printr-un alt video publicat pe profilul ei de social media. „M-am căsătorit cu...

O tânără a șocat internetul după ce a dezvăluit printr-un video că s-a căsătorit cu tatăl său vitreg, adăugând că, din punctul ei de vedere, a luat „cea mai bună decizie” în momentul în care a ales să facă acest pas alături de bărbat. Filmulețul a reușit să stârnească un val puternic de reacții, unele bune și unele negative, așa cum era de așteptat, atunci când a dezvăluit aceste detalii intime. În urma miilor de comentarii, unele dintre ele foarte jignitoare, femeia a decis să dea niște explicații legate de bărbatul cu care a ales să își unească destinul.

O americancă a dezvăluit că s-ar fi căsătorit cu tatăl său vitreg: „Cea mai bună decizie pe care am luat-o”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christy (@christywho_)

Christy este din Florida, Statele Unite ale Americii, iar în luna februarie 2023 a publicat pe contul său de TikTok un filmuleț scurt în care se săruta cu soțul său chiar la câteva minute după ce își legaseră destinele prin cununia civilă într-un local din Las Vegas. „Să mă căsătoresc cu tatăl meu vitreg a fost cea mai bună decizie pe care o puteam lua!”, a fost mesajul complet neașteptat publicat de tânără în dreptul clipului video în care apare alături de alesul inimii sale.

Filmarea a devenit instant virală, adunând peste 20 de milioane de vizualizări în mai puțin de 24 de ore. Ghinionul tinerei a fost că printre sutele de comentarii banale, sau chiar haioase, se regăseau la fel de multe mesaje negative și jignitoare. „Nu îmi dau seama ce anume ar putea să fie ok la această situație”, „Sunt șapte miliarde de oameni în lume. De ce?”, au comentat unii internauți.

Tânăra a declarat că totul a fost o glumă: „Lumea crede absolut tot ce vede pe internet”

Câteva zile mai târziu, femeia a dat o serie de explicații, sătulă de comentariile răutăcioase, totul pentru a lămuri lucrurile. Potrivit acesteia, fratele ei a murit în urmă cu puțini ani într-un accident de motocicletă. Sfâșiată de durere și de dor, aceasta a început să iasă împreună cu grupul de prieteni al fratelui său decedat pentru a-și alina dorul. Acolo l-a întâlnit pe unul dintre cei mai buni prieteni ai fratelui său și s-a atașat de el. După o scurtă perioadă de timp, cei doi s-au îndrăgostit și au decis să își petreacă viața împreună. Dorind să își întemeieze propria familie, cuplul a adus pe lume doi copii, Kali Shine și Kash Christopher.

@christywho_ Not as interesting as the other story but 🖤 now y’all can leave my kids and brother alone 🙄 . #agegap #vegas #marryyourmomsex #itsworthit #brother #rip ♬ Dandelions (slowed + reverb) - Ruth B. & sped up + slowed

După ce a clarificat lucrurile, tânăra a spus că nu se aștepta ca o simplă glumă să stârnească atât de multe reacții în mediul online. „Am vrut să arăt că toată lumea se supără și crede absolut tot ce vede pe internet. Oamenii s-au supărat și când am făcut gluma că e tatăl meu vitreg, dar și când mi-am zis povestea reală”, a mai spus tânăra. „Unii au vrut să sune și la serviciul de protecție a copilului”, a mai completat ea.

Așadar, femeia a vrut să facă o glumă pe baza diferenței de 16 ani între ea și partenerul său, dar și pentru a demonstra că internauții chiar sunt capabili să creadă orice. 

Surse foto: Instagram 

Surse articol:  Antena1, New York Post 

Articolul urmator
A murit cea mai în vârstă femeie din România! Viorica Hogaș și-a luat adio de la cele lumești la vârsta de 108 ani
A murit cea mai în vârstă femeie din România! Viorica Hogaș și-a luat adio de la cele lumești la vârsta de 108 ani
Care este cea mai mare calitate a ta?
Incepe quiz
Care este cea mai mare calitate a ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.