O femeie a suferit un accident vascular cerebral în timpul sexului și ți se poate întâmpla și ție. Ce trebuie să știi

O femeie a suferit un accident vascular cerebral în timpul sexului și ți se poate întâmpla și ție. Ce trebuie să știi

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

O femeie din Marea Britanie a ajuns la spital după ce, în urma unui orgasm puternic, a suferit un accident vascular cerebral.

Potrivit unui nou raport al British Medical Journal, femeia neidentificată în vârstă de 44 de ani a suferit o „pierdere tranzitorie a cunoștinței”, în timp ce partenerul ei îi făcea sex oral. După ce femeia a fost inconștientă între două și trei minute după sex, partenerul ei s-a speriat și a dus-o la camera de gardă de la Spitalul Chelsea Westminster din Londra.

Femeie blonda cu ochii inchisi

Odată ajuns acolo, bărbatul le-a spus doctorilor că trupul partenerei sale a devenit rigid în timpul partidei. Femeia le-a spus doctorilor că a simțit o durere de cap, pe care a descris-o ca 6 din 10 pe scara durerii. În urma unei scanări CT și a unei angiografii CT s-a arătat că suferise un anevrism, care a dus la o hemoragie subarahnoidă - un fel de accident vascular cerebral.

Cercetătorii au spus că nu este nemaiauzit faptul că orgasmele pot provoca accident vascular cerebral.
„Activitățile care implică creșteri bruște ale tensiunii arteriale și ale activității sexuale sunt bine descrise ca un precipitant”, scrie într-un raport de caz. Studiile despre monitorizare intraarterială în timpul coitusului demonstrează că, în timpul activității sexuale, tensiunea arterială și ritmul cardiac sunt foarte labile, cu creșteri deosebite în timpul orgasmului.

Raportul a subliniat faptul că medicii au tratat femeia printr-o procedură numită bobină endovasculară, care utilizează un cateter pentru a trimite o bobină mică pentru a sigila anevrismul din fluxul sangvin.

Britanica în vârstă de 44 de ani fost eliberată din spital 15 zile mai târziu. Patru luni mai târziu, spun doctorii, nu a prezentat alte probleme în urma acestui incident.

Articolul urmator
Secretul longevității de la o femeie de 107 ani. "Fac ce spune la Biblie"
Secretul longevității de la o femeie de 107 ani. "Fac ce spune la Biblie"

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.