O mamă își vede fiul la știri ca suspect de crimă și îl duce chiar ea la secția de poliție

O mamă își vede fiul la știri ca suspect de crimă și îl duce chiar ea la secția de poliție

Redactor Divahair.ro

O femeie din Carolina de Nord a trăit drama vieții ei când s-a văzut pusă într-o situație extrem de complicată. Fiul ei a fost implicat într-o crimă, așa că sufletul ei a fost rupt în două în momentul în care a trebuit să decidă dacă îl dă sau nu pe mâna poliției.

 Totul a început într-o zi obișnuită a lunii august 2022, când tânărul de 22 de ani a venit acasă cu o tăietură adâncă la mână. Mama nu a bănuit nicio clipă ce s-a întâmplat de fapt, dar, ca orice părinte care îți iubește copilul, l-a dus imediat pe Charles Michael Haywood la spital.

Chiar a doua zi, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, în momentul în care mama a pornit fără griji televizorul și ce a văzut acolo a lăsat-o fără cuvinte. În acel moment a simțit că se află la o răscruce de drum și nu a știut în ce direcție să meargă. A rămas șocată când a observat că fiul ei apărea pe ecran, într-o imagine, ca fiind suspect în cazul unei crime. Prezentatorul buletinului de știri făcea apel la telespectatori, sugerându-le să contacteze imediat autoritățile dacă dețin informații despre acel individ care ar fi fost vinovat de moartea unei vânzătoare.

Femeia și-a dat seama că nu este vorba doar despre o asemănare izbitoare. Din detaliile auzite la știri, reieșea clar că fiul ei comisese o crimă odioasă.

Totul a început în seara zilei de 24 august, când Charles a intrat în Exotic Hemp Company. Potrivit poliției din Surf City, în imaginile de pe camerele de supraveghere se vede că acesta avea o bandană în jurul gâtului, purta o geantă și părea să citească un pliant.

Cei de la poliție au distribuit o postare pe Facebook pe 25 august, solicitând oamenilor să ajute la găsirea unui suspect implicat într-o anchetă de crimă. Potrivit comunicatului, Haywood a fost arestat ulterior sub acuzația de crimă de gradul întâi și jaf armat.

Mama sa a fost cea care l-a dus la secția de poliție. După ce a pus toate detaliile cap la cap, și-a dat seama că nu există altă cale. Băiatul ei apucase pe o cale greșită și o ucisese pe Margaret Bracey, angajata magazinului pe care l-a jefuit. Ar fi plecat cu o geantă plină cu marfă și bani. Potrivit mandatelor de percheziție, mâna lui Haywood a fost rănită în timpul incidentului.

Margaret Bracey, femeia ucisă de Charles Michael Haywood
Margaret Bracey, femeia ucisă de Charles Michael Haywood

Suspectul, în vârstă de 22 de ani, s-a prezentat în instanță pe 25 august și va reveni pentru o nouă audiere pe 14 septembrie. Potrivit poliției, Haywood a fost reținut la Centrul de Detenție al Comitatului Pender.

„Ori de câte ori se întâmplă ceva în plină zi, într-o zonă bine luminată și aglomerată, îi face pe toți să se oprească și să spună cât de îngrijorați sunt. Acest caz este o prioritate dintr-un alt motiv, și anume pentru că cineva și-a pierdut viața.”, a declarat procurorul Ben David.

Știrea a avut un impact uriaș în mediul online și a fost distribuită de mii de oameni. Mulți dintre ei au și comentat la postarea cu pricina, iar mama eroină a fost apreciată pentru gestul curajos, dar și compătimită pentru suferința prin care trece. Libertatea propriului copil s-a aflat în mâinile sale și a ales să țină cu dreptatea.

Iată câteva dintre părerile internauților:

  • „Săraca mamă. Sunt sigură că cea mai grea decizie din viața ei. Ceva îmi spune că probabil a mai avut probleme înainte și că ea s-a săturat.”
  • „A făcut ceea ce trebuia!”
  • „Această mamă este eroina mea, oricât de mult ne iubim copiii, trebuie să facem ceea ce trebuie.”
  • „Cât de puternică trebuie să fie. Nu-mi pot imagina durerea ei. Condoleanțele mele familiei și prietenilor decedatei!”
  • „A făcut ceea ce trebuia. Da, sunt sigur că a fost greu. Dar a fost NECESAR! Mă rog ca ea să găsească PACEA de care are nevoie.”
  • „Bună treabă, mamă! Îmi imaginez că a fost un lucru extrem de dureros de făcut, dar ai făcut ceea ce trebuia.”

Un părinte s-a confesat în mediul online și se pare că avea o dilemă similară. A cerut părerea oamenilor și i-a întrebat dacă se cuvine sau nu să taie legăturile cu fiul lor. Un utilizator a răspuns la întrebarea cu pricina, amintindu-și cum părinții săi au tăiat orice fel de contact cu el, numind-o „cea mai bună lecție dintotdeauna”.

Acesta a explicat în continuare că modul în care au acționat oamenii care l-au crescut l-a ajutat să evolueze, devenind o persoană mai bună și mai responsabilă. Acum are o viață de familie și un loc de muncă excelent.

Există șanse mari ca în viitor și Charles Michael Haywood să aprecieze gestul de curaj al mamei sale și să nu o judece pentru decizia luată. El ar trebui să vadă în ea un exemplu de integritate și să-și dorească să îi calce pe urme. Până la urmă, asta face un părinte, nu? El trebuie să le ofere o educație bună copiilor săi, folosindu-se de puterea exemplului. Vorbele pot fi ignorate, far faptele întotdeauna vor fi imitate. Nu degeaba se spune că un om este oglinda părinților săi.

Citește și: Viața bate filmul! Crimă înfiorătoare la Hollywood!

Surse foto: InstagramInstagram

Surse articol: AmomamaPeopleNews Yahoo

Articolul urmator
Cât costă o masă copioasă la terasa lui Rică Răducanu din Neptun! „Poftiți la masă, e mâncare ca la mama acasă!"
Cât costă o masă copioasă la terasa lui Rică Răducanu din Neptun! „Poftiți la masă, e mâncare ca la mama acasă!"
Care e primul lucru pe care il vede un barbat la tine?
Incepe quiz
Care e primul lucru pe care il vede un barbat la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.