Păpușa Ken prinde viață! Primele imagini cu actorul care joacă rolul celebrului partener al lui Barbie

Păpușa Ken prinde viață! Primele imagini cu actorul care joacă rolul celebrului partener al lui Barbie

Ramona Jurubita

Ne desparte aproximativ un an de lansarea filmului „Barbie”, în regia Gretei Gerwig (38 de ani). 21 iulie 2023 va fi ziua cea mare, în care cinefilii vor putea urmări mult așteptata poveste. Până atunci, producătorii dezvăluie treptat detalii despre despre acțiune, astfel încât publicul să devină din ce în ce mai nerăbdător.

Compania americană de film și divertisment Warner Bros a publicat o primă imagine cu actorul care îl va interpreta pe carismaticul personaj Ken. Ryan Gosling (41 de ani) a intrat perfect în noul rol, care pare că se află la polul opus de personajele serioase făcute de el de-a lungul timpului.

Ryan Gosling într-un interviu din 2012.

Fotografia cu el a creat valuri în rândul fanilor, fiindcă a apărut așa cum nu a mai fost văzut niciodată: extrem de bronzat, cu părul blond-alb și îmbrăcat foarte sexy. Pătrățelele de pe abdomen îi sunt lăsate la vedere de o vestă de blugi pe care a îmbrăcat-o direct pe piele, iar pe dunga lenjeriei intime scrie „Ken”. Un bărbat cu trupul bine făcut arfi visul oricărei femei, nu-i așa?

Postarea în care apare canadianul în această ipostază a fost încărcată pe Twitter în data de 15 iunie, iar în două zile a adunat peste 90 mii de aprecieri și aproape 20 de mii de comentarii. În plus, a fost distribuită de aproximativ 10 mii de persoane.

Actorul Ryan Gosling a mai jucat în filme celebre precum „The Notebook” (2004), „Half Nelson” (2006), „Blue Valentine” (2010), „Drive” (2011) și „Blade Runner 2049” (2017). De-a lungul timpului, a acceptat provocarea de a se mula pe genuri și stiluri diferite, iar această capacitate de adaptare este și mai vizibilă acum. Nu oricine se poate pune în piele unui astfel de personaj care întruchipează un etalon de frumusețe masculină. Pe lângă un fizic de invidiat, este nevoie și de o atitudine potrivită pe care el a reușit să o adopte fără probleme, după cum se poate observa în poza de mai sus.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@barbie)

Barbie, partenera lui din film va fi nimeni alta decât Margot Robbie (31 de ani). Actrița americană din „The Wolf of Wall Street” (2013) a apărut fotografiată într-o decapotabilă roz, îmbrăcată într-un maiou cu spatele gol. Presa din lumea întreagă a început în aprilie 2022 să difuzeze știrea despre noul său rol și imaginea cu ea circulat în mass-media extrem de repede.

Nu cunoaștem încă povestea din spatele proiectului, nu avem nici detalii despre acțiunea filmului. Știm doar că scenariul a fost scris de Greta Gerwig și Noah Baumbach (52 de ani). Având în vedere palmaresul regizorilor, ne putem aștepta ca rezultatul final să nu fie interpretarea clasică a poveștii emblematice a acestor păpuși.

Deși am fi tentați să credem că Barbie și Ken reprezintă „perfecțiunea artificială” ilustrată prin celebrele figurine de plastic pe care le știm toți, regizorul noului film a împachetat într-un mod diferit ideea de frumusețe. Actorii din distribuție sunt naturali și putem observa acest detaliu din fotografia cu Margot Robbie. Nu este machiată excesiv, nu a fost nevoită să își pună acid în buze pentru acest rol și nici silicoane.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@barbie)

Alte nume importante care au fost selectate în urma castingului sunt Issa Rae (37 de ani) - o altă Barbie și Simu Liu (33 de ani) - un alt Ken. Se zvonește că actorul de comedie Will Ferrell va juca rolul directorului unei fabrici de jucării. Producția stă sub emblema Warner Bros, dar filmul va avea mai mulți producători printre care se numără și Tom Ackerly de la LuckyChap și Robbie Brenner de la Mattel Films, împreună cu Josey McNamara și Ynon Kreiz. 

„Barbie” trebuia să fie produs inițial de compania Sony, dar în cele din urmă, a fost cumpărat de Mattel Films și Warner Bros.

Lumea cinematografie se așteaptă ca acest proiect să aibă succes, având în vedere faptul că păpușile Barbie sun îndrăgite de toată lumea și generează anual vânzări de peste un miliard de dolari. Au fost lansate în 1959 și de atunci copiii din toată lumea au ajuns să le cunoască și să le iubească.

Citește și: Doliu la Hollywood, actorul Brad Johnson a murit la 62 de ani

Surse foto: Youtube

Surse articol: CNNDeadlineTheguardianComingsoon

Articolul urmator
O gimnastă de performanță și-a dedicat viața lui Dumnezeu. A devenit maica Ecaterina și „mamă" pentru 150 de copii
O gimnastă de performanță și-a dedicat viața lui Dumnezeu. A devenit maica Ecaterina și „mamă" pentru 150 de copii
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?
Incepe quiz
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.