Proprietarul clubul sportiv Arizona Cardinals, Bill Bidwill, a murit la 88 de ani

Cristina Gherghina

Doliu în lumea fotbalului american! Bill Bidwill, al cărui familiei deține clubul sportiv Arizona Cardinals de aproape 80 de ani, s-a stins din viață, conform postării de pe pagina oficială a echipei de fotbal. 

"Anunțăm cu tristețe vestea pierderii patronului nostru, Bill Bidwill, care s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 88 de ani. ", a anunțat Arizona Cardinals. 

bill

Sursă foto: Facebook

Clubul sportiv se află în posesia familie Bidwell din anul 1932, pe vremea când se numea Chicago Cardinals. Conform site-ului oficial, Bill Bidwell a devenit singurul patron al clubului în anul 1972, atunci când a cumpărat acțiunile fratelui său. 

"Bill Bidwell a făcut parte din Liga Națională de Fotbal toată viața sa, de la zilele în care era doar băiatul cu mingea, până la cele în care a fost patronul unui club sportiv. ", a declarat Roger Goodell, membru al NFL. "Deși dorea să se afle în centrul atenției, Bill Bidwell avea un sens al umorului incredibil și a adus contribuții masive Ligii Naționale de Fotbal. Dorim să transmitem condoleanțe familiei lui Bill și companiei Cardinals, care a însemnat enorm pentru el. 

Articolul urmator Doliu la Hollywood, actorul Brad Johnson a murit la 62 de ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.