Ramona Bădescu, însărcinată la 50 de ani. Uite ce a declarat viitoarea mămică

Cristina Gherghina

UPDATE 17 octombrie: Ramona Bădescu a născut în secret, la o clinică particulară din Roma. Frumoasa brunetă a adus pe lume, prin cezariană, un băieţel perfect sănătos.

Una dintre cele mai frumoase femei pe care le-a dat România, Ramona Bădescu, trăiește cele mai frumoase momente din viața sa. După ce își pierduse speranța că va putea avea un copil și aproape că apelase la fertilizare, frumoasa actriță și iubitul ei au dat vestea cea mare. 

Potrivit declarațiilor Ramonei, vor deveni mai mult decât curând părinții unui băiețel. 

"Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă. Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni”, a declarat Ramona pentru OK Magazine.

Ramona Badescu

Sursa foto: Facebook

Potrivit actriței, băiețelul este rodul unei iubiri adevărate, deși Ramona nu a dorit să precizeze cine este tatăl copilului. Băiețelul va veni pe lume luna aceasta. 

Surse foto: Facebook: Ramona Bădescu Oficial

Articolul urmator Rihanna este însărcinată. Au apărut primele imagini cu burtica de gravidă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.