Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Reacția șocantă și dezgustătoare a unui alt vlogger român: „Bă, și-o cer. Nu vedeţi cum umblă îmbrăcate? Mai că nu-şi scriu pe frunte «Vreau să fiu violată. O să-mi placă»”

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Relativ recent, vloggerul român Alexandru Bălan, zis Colo, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, din cauza faptului că a instigat la agresiunea sexuală asupra minorelor. 

Dar  nu este singurul care are astfel de păreri șocante. Pe aplicația Tik Tok circulă un alt videoclip,  în care  vloggerul  Mihai Zmenta, are o reacție de-a dreptul dezgustătoare, considerând că vina pentru viol o au chiar victimele, pentru că se îmbracă provocator. 

zmenta

Mihai Zmenta a fost acuzat de instigare la viol

Zmenta, care are peste 600.000 de abonați pe canalul său de Youtube, ar fi spus  în cadrul unui clip, care circulă pe aplicația Tik Tok, că fetelor chiar le place să fie violate. 

„Bineînţeles că avem şi domnişoare nota 10, bă. Viitoare asistente TV, bineînţeles. Eu nu înţeleg părinţii acestor copii, de ce mai sunt surprinşi când ele sunt violate. Pentru că, bă, şi-o cer. Nu vedeţi cum umblă îmbrăcate când ies din casă? Mai că nu-şi scriu pe frunte «Vreau să fiu violată. O să-mi placă». 

După ce a fost acuzat că instigă la viol, vloggerul a vorbit despre acuzațiile care i se aduc, arătând că sunt răuvoitoare, iar cuvintele sale au fost scoase din context. A adăugat chiar că nici măcar nu are cont de Tik Tok.

„Mi s-au băgat cuvinte în gură și s-au prezentat fragmente trunchiate așa fel încât să sune foarte bombastic. Cică eu am spus că fetele merită să fie violate. Nu! Imaginea mea a fost alăturată imaginii lui Colo, care va plăti pentru faptele sale. Eu, în materialul meu scurt, făceam referire la cum gândesc românii, oamenii în general. Eu discutam despre faptul că părinții nu-și supraveghează copiii în mediul online...”

viol

Zmenta a completat declarația, cerându-și scuze pentru cuvintele sale. 

”Vreau să-mi cer scuze victimelor violului, care au văzut acel material și n-au înțeles despre ce e vorba. Nici eu n-am fost foarte explicit. Vreau să-mi cer scuze persoanelor violate, fie că sunt femei, bărbați sau copii, ei merită scuze din partea mea. Nu vreau să mă victimizez, nu caut victimizare', a declarat vloggerul potrivit wowbiz.ro.

Surse foto: Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta