Rihanna este însărcinată. Au apărut primele imagini cu burtica de gravidă

Rihanna este însărcinată. Au apărut primele imagini cu burtica de gravidă

Redactor Divahair.ro

UPDATE 19 decembrie: Au apărut primele imagini în mediul online cu fiul lui Rihanna și al lui A$AP Rocky! Celebra cântăreață a fost extrem de discretă în legătură cu minunea sa încă de când aceasta a venit pe lume, motiv pentru care nu se cunoaște nici măcar numele micuțului. Totuși, de curând, vedeta și-a făcut cont pe TikTok, iar prima sa postare de pe platformă este un video extrem de simpatic în care apare copilul ei și al rapperului.

În plus de asta, recent, fericita mămică, partenerul ei și micuțul lor au fost protagoniștii unei ședințe foto pe o plajă din Malibu. În imagini, se poate vedea cât de fericiți sunt cei doi părinți alături de copilașul lor. Băiețelul stă în brațele tatălui său pe parcursul ședinței foto, iar Rihanna a făcut și câteva fotografii singură. Vedeta a optat pentru o ținută neagră, lejeră, semi-transparentă, care îi dezvăluie silueta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T H E W A L K (@thewalk.com.mx)

---------------------

ULTIMA ORĂ: Rihanna a devenit, în sfârșit, mamă, pentru prima oară! Ea și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky au devenit părinți pentru prima oară săptămâna trecută, în mare secret! Potrivit TMZ, bebelușul  - care este băiețel - s-a născut pe 13 mai în Los Angeles.

Deocamdată, nu știm numele micuțului, greutatea la naștere sau ce notă a primit de la medici, dar revenim cu detalii pe măsură ce aflăm.

---------

Dacă până acum au apărut speculații pe baza subiectului, acum este limpede ca lumina zilei. Rihanna (33 de ani) este însărcinată și urmează să devină mamă pentru prima dată!

Vedeta, pe numele său complet, Robyn Rihanna Fenty urmează să devină mamă alături de rapperul A$AP Rocky (Rakim Athelaston Mayers), în vârstă de 34 de ani, anunțul fiind făcut prin intermediul unei ședințe foto chiar pe străzile din New York. Cei doi au apărut în ipostaze tandre, frumoasa viitoare mămică având o ținută care i-a lăsat la vedere burtica ascunsă în ultimele luni. 

Au apărut multe speculații cu privire la o posibilă sarcină, mai ales în urma ultimelor apariții ale Rihannei, în care a purtat exclusiv haine largi. Însă cei doi au ales să țină departe de ochii presei perioada de început a sarcinii, așa cum au procedat și cu relația lor amoroasă. Conform surselor apropiate, între Rihanna și A$AP Rocky a existat o relație de prietenie de lungă durată, care aparent s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste.

Primele zvonuri despre relația lor au început să apară în 2013, pe vremea când Rihanna se afla într-un turneu mondial, iar el a fost prezent la concertul de deschidere. De atunci, amândoi au fost implicați în alte relații, dar se pare că au păstrat legătura și acum chiar sunt împreună. Adevărul despre legătura dintre cei doi s-a aflat abia acum când paparazzi i-au surprins tot mai des unul în compania celuilalt, iar o sursă a declarat pentru People în noiembrie 2020 că vedetele „sunt într-o relație amoroasă, după ce au fost prieteni mulți ani”. Rihanna s-a despărțit de miliardarul Hassan Jameel în ianuarie 2020, iar în iulie a colaborat cu A$AP Rocky pentru a-și promova campania „Fenty Skin”.

Într-un interviu acordat pentru GQ, la un an distanță, în iulie 2021, rapperul a vorbit despre partenera sa într-un mod foarte frumos, numind-o „iubirea vieții mele” și „doamna mea”.

„Este foarte bine să fii într-o relație când știi că ai alături o persoană care este unică. Ea face mai mult decât un milion de femei. Când știi, știi că ea este aleasa.”, a declarat rapperul A$AP Rocky.

În cadrul aceluiași interviu, cântărețul a fost întrebat și dacă se vede tată, iar răspusul lui a fost unul care i-a luat prin surprindere pe cititorii revistei. Se pare că acesta a presimțit ceva, iar acum destinul a prins contur, pentru că Rihanna va aduce pe lume rodul iubirii lor.

„Dacă mi-a fost scris să fiu tată, cu siguranță vreau să fiu. Cred că deja sunt. Aș fi un tată incredibil, remarcabil, uimitor. Aș vrea un copil foarte năzdrăvan.”, a mai spus el.

În vara anului 2020 cuplul a plecat într-o călătorie prin lume cu un autocar și au vizitat parcuri naționale și alte obiective turistice.

„Nu am experimentat niciodată așa ceva, am putut să conduc și să fiu într-un turneu pe care nu l-am simțit ca pe o ocupație sau ca pe un contract de muncă obligatoriu. Simt că această experiență nu se compară cu ce am trăit înainte.”, a povestit artistul.

Pozele prin intermediul cărora au dat vestea cea mare au fost făcute în cartierul Harlem, cel în care s-a născut celebrul rapper. Mediul online a explodat în momentul în care fotografiile au devenit publice, iar paginile lor de fani au început să le distribuie și să adauge milioane de comentarii cu felicitări. Cei care o urmăresc pe artistă de mult timp, au observat că în ultima vreme a purtat numai haine largi ca să ascundă burta de gravidă, dar ea nu a spus absolut nimic până când pozele de la ședința foto nu au fost gata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihanna este cea mai bogată vedetă din lumea muzicală și îmbină acest talent cu pasiunea pentru modă și frumusețe. Aceasta a lansat o linie de produse cosmetice și una de lenjerie intimă, iar casa de modă Fenty a devenit o emblemă pentru Barbados, țara de origine a vedetei.

În trecut, cântăreața a avut și alte relații cu bărbați celebri, dar niciuna nu s-a concretizat. În anul 2007 și-a început povestea de dragoste cu cântărețul american Crish Brown, apoi din 2009 a început să formeze un cuplu cu rapperul canadian Drake. După despărțirea de acesta, a reluat legătura cu Chris Brown, dar lucrurile între ei nu au mers nici a doua oară. Ultima relație încheiată a solistei a fost cea cu omul de afaceri saudit Hassan Jameel, care a durat din 2017, până în 2020.

Cum finalurile fericite există pentru toată lumea, Rihanna și-a găsit fericirea și împlinirea în brațele cântărețului A$AP Rocky și urmează să își cunoască copilul în doar câteva luni.

Citește și: Lectia de stil cu Rihanna: top 15 tinute ale frumoasei cantarete!

Surse articol: PeopleGQTheGuardian

Surse articol: Lifestyleandmag

Articolul urmator
O femeie cu uter dublu este însărcinată! Poartă câte un bebeluș în fiecare uter
O femeie cu uter dublu este însărcinată! Poartă câte un bebeluș în fiecare uter
Poți ghici melodia după primele versuri?
Incepe quiz
Poți ghici melodia după primele versuri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.