Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Român devenit peste noapte eroul Marii Britanii, dupa ce a intrat, desculț si dezbrăcat, într-o clădire cuprinsă de flăcări, pentru a-și salva vecinul

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Ziua de luni, 15 iulie, va rămâne în amintirea lui Remus Lefter, tânărul de 26 de ani, care a devenit erou în Marea Britanie, pentru că și-a salvat vecinul vârstnic din flăcări. 

Remus este șofer și trăiește de mai multă vreme în Oxford, pe Wytham Street, Luni seara, în jurul orei 21.00 (ora Marii Britanii), apartamentul unui vecin al tânărului a luat foc, iar bătrânul a rămas blocat în casă. Spre groaza celor adunați la fața locului, flăcările amenințau să cuprindă toată casa, iar omul părea condamnat la o moarte sigură. 

Remus Lefter

Sursa foto: Pinterest

Românul a acționat fără nici o ezitare

În momentul acela, Remus Lefter a decis că nu poate sta pe gânduri, când o viață este în pericol. Tânărul a intrat în apartamentul vecinului, printre flăcări, desculț, doar cu un șort pe el, fără să țină cont că ar putea suferi arsuri grave. 

La scurtă vreme, Remus a ieșit însoțit de vecinul vârstnic, dar nu s-a mulțumit doar cu atât. 

„A înfruntat pericolul uriaş pentru vecinul său, dar nu o dată, ci de două ori“, notează publicația britanică Metro.

Remus Lefter a făcut rost de un stingător și a pătruns din nou în apartament, încercând să stingă o parte din flăcări, până au venit pompierii. Aceștia au sosit foarte repede, de altfel, au stins focul și l-au felicitat pe tânărul român, pentru actul său de curaj.  A doua zi, Remus a ajuns pe prima pagină a ziarelor, fiind intitulat chiar ”eroul desculț”.  Dar românul a dat dovadă de multă modestie, declarând:

”Nu sunt un erou, nu am făcut nimic special. Nu am fost speriat, nici măcar nu m-am gândit prea mult. Am vrut doar să sting focul, am vrut să ajut.” 

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta