Sandale dama confortabile pentru aceasta vara

Sandale dama confortabile pentru aceasta vara

Redactor Divahair.ro

Dupa o iarna destul de lunga, cu temperaturi scazute si ger care te-a impiedicat sa iesi in oras, vara este anotimpul pe care toate femeile il asteapta sa-si scoata din cutie perechea de sandale dama.

Din pacate inca nu stim sigur daca evenimentele pe care le-am amanat pe acest an se vor putea tine. Un lucru este sigur insa, vara aceasta vom avea parte de zile caniculare iar pentru asta vei avea nevoie de sandale dama.
Stand atata timp in casa vei vrea sa iesi cat mai mult in oras iar pentru asta vei avea nevoie de incaltaminte comoda in care sa nu iti transpire piciorul.

sandale negre pentru femei

De mii de ani, medicii ne recomanda sa ne plimbam cat mai mult pe jos. Este, poate, printre putinele terapii care nu si-a pierdut actualitatea, n-a putut fi contrazisa de nimeni, iar efectele sunt evidente.

Pentru a duce pana la capat o zi de vara in confort maxim iti recomandam sa-ti achizitionezi o pereche de sandale dama fara toc. Este adevarat sunt destul de multe modele din care poti alege, asa ca vom incerca sa te ajutam cu sfaturi.
Cea mai comoda varianta este un model cu talpa sport. Ai avantajul de a putea parcurge distante mari fara absolut nicio problema.

O pereche de sandale dama sport nu inseamna neaparat ca trebuie sa porti si o tinuta sport. Exista modele din piele rose prosecco sau bronz care desi au talpa sport se potrivesc totusi unei tinute mai elegante.

sandale giulio

Dar ce faci zilele in care nu vrei sa parcurgi distante mari si seara ai o cina eleganta? O pereche de papuci din piele naturala neagra sau bej te ajuta sa completezi o tinuta eleganta dar si comoda. Dupa o cina romantica pe malul unui lac cu aceste sandale dama vei putea face si o plimbare dupa masa.

Ne asteptam la o vara destul de lunga si speram sa fie pentru tine una plina de bucurii !

Articolul urmator
O femeie a supraviețuit după ce a fost lovită de un fulger și inima i s-a oprit timp de 13 minute
O femeie a supraviețuit după ce a fost lovită de un fulger și inima i s-a oprit timp de 13 minute
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.