Scandal la Hollywood: actrița din "Neveste Disperate", arestată pentru fraudă și dare de mită

Scandal la Hollywood: actrița din "Neveste Disperate", arestată pentru fraudă și dare de mită

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Un nou mare scandal la Hollywood. De această dată, nu unul sexual. Polițiștii americani au descoperit o rețeta de persoane, extrem de cunoscute, influente și potente financiar, care au oferit mită pentru a își înscrie copiii la școli de renume.

Ce au avut de spus autoritățile – mai exact biroul procuraturii SUA din statul Massachusetts despre această rețea frauduloasă - care a primit denumirea de "Operațiunea Varsity Blues"?

Distributie Neveste Disperate

"Zeci de persoane implicate într-o conspirație la nivel național care a facilitat falsificarea și copiatul la examenele de admitere la facultate și admiterea studenților la universități de elită, creând profiluri atletice false pentru copiii în cauză pentru a-i face să pară a fi sportivi de succes, au fost arestați de agenți federali în mai multe state și acuzați în documentele desigilate pe 12 martie 2019, în Boston. Acest caz este despre corupția din ce în ce mai mare a admiterilor în colegiile de elită, prin aplicarea constantă a bogăției combinată cu frauda. Nu poate exista un sistem de admitere colegial separat pentru cei bogați și voi adăuga că nu va exista nici un sistem separat de justiție penală. Gândiţi-vă că pentru fiecare student admis prin fraudă, un student cinstit, cu adevărat talentat a fost respins".

Persoanele publice care au fost scoase în față în această anchetă – care implică cel puțin 40 de indivizi - sunt două dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood – Felicity Huffman și Lori Laughlin. Vedetele au fost acuzate de Actrita a fost acuzata de conspirație și dare de mită. Felicity Huffman a fost arestată, de 7 agenți FBI înarmați, în dimineața zilei de marți, 12 martie, dusă la tribunal, interogată și eliberată câteva ore mai târziu, după ce soțul ei, actorul William H. Macy a plătit cauțiunea în valoare de 250000 de dolari. Felicity a fost acuzată de faptul că a oferit 15 000 de dolari pentru examenul de admitere la facultate în numele fiicei sale celei mai mari.

Actrița Lori Laughlin nu era la domiciliu când a fost căutată de autorități pentru a fi arestată, aflându-se în Canada la momentul emiterii mandatului ei de arestare. Cu toate acestea, se pare că soțul ei, designerul Mossimo Giannulli, a plătit deja cauțiunea de 1000000 de dolari stabilită pentru ea. Se pare că Laughlin și Giannulli au plătit suma de aproximativ 500000 de dolari pentru admiterea frauduloasă a fiicei lor la colegiu.

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Glynis Johns, actrița din Mary Poppins, a murit. Avea 100 de ani, dar publicul ei ar mai fi vrut-o în viață cel puțin încă atât
Glynis Johns, actrița din Mary Poppins, a murit. Avea 100 de ani, dar publicul ei ar mai fi vrut-o în viață cel puțin încă atât
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.