Sfârșitul lumii, anunțat în 2019. Vezi când vine Apocalipsa

Sfârșitul lumii, anunțat în 2019. Vezi când vine Apocalipsa

Roxana Dumitrica

Apocalipsa ar putea veni la sfârșitul acestui an! Anunţul șocant a fost făcut de scriitorul David Montaigne, care crede că la 21 decembrie 2019 va avea loc Sfârşitul Lumii. Apocalipa lui Montaigne vine la exact 7 ani de la cea prezisă de mayași. Această teorie este susținută de alinirea neobişnuită a stelelor.

fulger loveste planeta

Pe site-ul EndTimesand2019, scriitorul își explică profeția folosind pasaje biblice: „21 decembrie 2019 – ziua în care cei şapte ani se încheie şi Nunta cerească începe. 26 decembrie 2019 este ziua în care mireasa primeşte verigheta de la Ginerele ceresc. 28 decembrie 2019 – nunta se încheie cu Ziua Judecăţii, în care are loc inversarea polarităţii Pământului, care va deschide porţile Raiului şi va crea o nouă planetă”.

Această teorie pornește de la fenomenele astronomice care se vor întâmpla începând cu 21 decembrie 2019, atunci când se vor inversa polii magnetici și stelele se vor alinia. Aceste fenomene vor duce la cataclisme, cutremure de mari dimensiuni și erupții vulcanice. Astfel de fenomene tragice sunt prezise și în scrierile antice ale mayașilor, însă inversarea polilor este un eveniment obișnuit pentru planetă și se repetă o dată la două-trei sute de mii de ani.

În opinia lui Montaigne, semnele sunt pretutindeni, mai ales pe cer: „Vechii prooroci s-au uitat pe boltă şi au descris cum va arăta cerul în Ziua de Apoi. Acesta a combinat informații din mai multe profeții, a introdus datele obţinute din vechile scrieri în computer şi a făcut o simulare pentru a afla când se aliniază stelele pentru a anunţa Apocalipsa. Data a fost indicată cu precizie la 21 decembrie 2019, când Soarele, Luna şi restul planetelor vor face paşii majori către o nuntă tradiţională evreiască dintre Iisus Hristos şi mireasa Lui, adică noi”, spune Montaigne.

Printre predicţiile lui Montaigne realizate până acum se numără și cea legată de Antihrist. Cercetătorul susţine că acesta s-a pogorât pe Pământ în iunie 2016, sălășluind în trupul fostului președinte al Americii, Barack Obama.

Montaigne nu este singurul om de știință care a ajuns la aceste concluzii sumbre. Și scriitoul Ronald Weinland susține că apocalipsa va veni în iunie 2019, pe baza scrierilor mayase.

Tu ce crezi despre aceste teorii?

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Este oficial: s-a anunțat premiera noului sezon din America Express! Află de când îți poți vedea concurenții preferați pe micile ecrane
Este oficial: s-a anunțat premiera noului sezon din America Express! Află de când îți poți vedea concurenții preferați pe micile ecrane
Esti prea visatoare cand vine vorba de barbati?
Incepe quiz
Esti prea visatoare cand vine vorba de barbati?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.