Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Sfârșitul lumii, anunțat în 2019. Vezi când vine Apocalipsa

Marţi, 16.04.2019

Apocalipsa ar putea veni la sfârșitul acestui an! Anunţul șocant a fost făcut de scriitorul David Montaigne, care crede că la 21 decembrie 2019 va avea loc Sfârşitul Lumii. Apocalipa lui Montaigne vine la exact 7 ani de la cea prezisă de mayași. Această teorie este susținută de alinirea neobişnuită a stelelor.

fulger loveste planeta

Pe site-ul EndTimesand2019, scriitorul își explică profeția folosind pasaje biblice: „21 decembrie 2019 – ziua în care cei şapte ani se încheie şi Nunta cerească începe. 26 decembrie 2019 este ziua în care mireasa primeşte verigheta de la Ginerele ceresc. 28 decembrie 2019 – nunta se încheie cu Ziua Judecăţii, în care are loc inversarea polarităţii Pământului, care va deschide porţile Raiului şi va crea o nouă planetă”.

Această teorie pornește de la fenomenele astronomice care se vor întâmpla începând cu 21 decembrie 2019, atunci când se vor inversa polii magnetici și stelele se vor alinia. Aceste fenomene vor duce la cataclisme, cutremure de mari dimensiuni și erupții vulcanice. Astfel de fenomene tragice sunt prezise și în scrierile antice ale mayașilor, însă inversarea polilor este un eveniment obișnuit pentru planetă și se repetă o dată la două-trei sute de mii de ani.

În opinia lui Montaigne, semnele sunt pretutindeni, mai ales pe cer: „Vechii prooroci s-au uitat pe boltă şi au descris cum va arăta cerul în Ziua de Apoi. Acesta a combinat informații din mai multe profeții, a introdus datele obţinute din vechile scrieri în computer şi a făcut o simulare pentru a afla când se aliniază stelele pentru a anunţa Apocalipsa. Data a fost indicată cu precizie la 21 decembrie 2019, când Soarele, Luna şi restul planetelor vor face paşii majori către o nuntă tradiţională evreiască dintre Iisus Hristos şi mireasa Lui, adică noi”, spune Montaigne.

Printre predicţiile lui Montaigne realizate până acum se numără și cea legată de Antihrist. Cercetătorul susţine că acesta s-a pogorât pe Pământ în iunie 2016, sălășluind în trupul fostului președinte al Americii, Barack Obama.

Montaigne nu este singurul om de știință care a ajuns la aceste concluzii sumbre. Și scriitoul Ronald Weinland susține că apocalipsa va veni în iunie 2019, pe baza scrierilor mayase.

Tu ce crezi despre aceste teorii?

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Este oficial! Primul caz de coronavirus, confirmat în România! (37304 vizite)
  2. Coșmarul unul bolnav cu COVID-19, în România: ”Am așteptat ambulanța 12 ore” (13577 vizite)
  3. Coronavirusul ne-a răpit una dintre cele mai mari valori ale țării: scriitorul Paul Goma a murit, la 84 de ani (12207 vizite)
  4. Mare atenție pentru cei care doresc să își amâne ratele la bănci! Iată în ce capcană a căzut un client (5024 vizite)
  5. Aplicația pentru telefonul mobil care te anunță dacă ai intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus (4370 vizite)
  1. Noua măsură împotriva răspândirii coronavirusului: străzile și parcurile din România sunt dezinfectate cu clor (nota 4.8)
  2. Vânătoare de vrăjitoare: medici români, căutați de autorități după ce au dezvăluit că spitalele nu sunt pregătite pentru epidemia de coronavirus (nota 4.5)
  3. Aplicația pentru telefonul mobil care te anunță dacă ai intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus (nota 4.3)
  4. Coșmarul unul bolnav cu COVID-19, în România: ”Am așteptat ambulanța 12 ore” (nota 3.6)
  5. Ne mor legendele... Kenny Rogers s-a stins din viață, la 81 de ani (nota 3.2)
  1. Aventurile unui bărbat din Iași! A venit pe cal, de la sat, pentru că nu circula niciun autobuz și îi născuse soția (0 comentarii)
  2. Este oficial! Primul caz de coronavirus, confirmat în România! (0 comentarii)
  3. Coronavirusul ne-a răpit una dintre cele mai mari valori ale țării: scriitorul Paul Goma a murit, la 84 de ani (0 comentarii)
  4. Persoanele aflate în autoizolare din cauza COVID-19 din Marea Britanie trebuie să arunce gunoiul în câte doi saci (0 comentarii)
  5. Un american a murit după ce a luat un medicament despre care Trump a spus public că este eficient împotriva COVID-19 (0 comentarii)

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!