Sigrid Ștefan, owner cremooza.ro - Femeile nu pun suficient accent pe îmbunătățirea aspectului pielii și se concentrează prea mult pe make-up pentru a ascunde imperfecțiunile

Sigrid Ștefan, owner cremooza.ro - Femeile nu pun suficient accent pe îmbunătățirea aspectului pielii și se concentrează prea mult pe make-up pentru a ascunde imperfecțiunile

Andreea Constantin

Pe o piață puternic dezvoltată, cum este cea a industriei frumuseții în Romania, la final de pandemie un nou site care comercializează produse de îngrijire, atât pentru femei cât și pentru bărbați, a luat naștere. Am stat de vorbă cu Sigrid Ștefan, owner cremooza.ro, pentru a afla mai multe despre concept, produsele pe care le comercializează și cu ce se diferențiază site-ul cremooza.ro de alte de același gen de pe piață.

Povestește-mi puțin despre Cremooza.ro, site-ul pe care l-ai lansat anul trecut. Cum a luat ființă și care este conceptul din spatele lui?

Cremooza este proiectul meu de suflet, un proiect la care am visat ceva vreme și la realizarea căruia am muncit mult. Sunt pasionată de beauty de când mă știu și, pentru că lucrez în domeniu de aproape 10 ani, am observat o lipsă de informare corectă atunci când vorbim despre îngrijirea pielii. Deși sunt multe informații în mediul online, este greu pentru femei să le mai identifice pe cele corecte și nu reușesc să își aleagă corect produsele potrivite de îngrijire. Am observat că își cumpărau produse în funcție de recomandări de la prietene și că nu beneficiau de o consiliere atunci când cumpărau produse de îngrijire. 

De foarte multe ori au ajuns în salonul meu femei care puneau un accent foarte mare pe machiaj pentru a ascunde imperfecțiunile pielii și nu lucrau la aspectul pielii și la îmbunătățirea acestuia. Un machiaj va arăta întotdeauna mai bine pe un ten îngrijit.

Am gândit Cremooza.ro pentru a putea oferi această parte de suport celor care cumpără produse. Nu doar informațiile utile, regulile basic de îngrijire, dar și suport la achiziționarea produselor pentru ca ele să facă cele mai bune alegeri. Am adus doar super produse de îngrijire, produse formulate corect, cu multe studii la baza și testări riguroase, din ingrediente vegane și naturale, cu ambalaje care permit ingredientelor să își păstreze calitatea. 

De unde aduci produsele pe care le comercializezi pe site, care sunt distribuitori cu care lucrezi?

Unul dintre brandurile pe care l-am adus este Mokosh, un brand polonez vegan de care m-am îndrăgostit la prima testare în urmă cu un an și pe care mi-am dorit foarte mult să îl aduc și pe piața din România. Am testat absolut toate produsele lor și le iubesc pe toate! Celelalte branduri sunt de origine coreeană pentru că industria de beauty de la ei este foarte dezvoltată și au laboratoare extrem de performante și foarte mulți specialiști în domeniu. Brandul Fau este unul dintre ele, brand de renume pe piața K Beauty, cu o experiență de peste 20 ani și cu produse destinate celor mai exclusiviste clinici și saloane din Coreea. Sunt produse formulate cu ingrediente preponderent naturale și atent selecționate pentru a oferi clientelor un răsfăț ca la salon dar în intimitatea și confortul casei lor. 

Cum ai ales fiecare produs din ofertă?

Absolut fiecare produs pe care îl avem în acest moment în portofoliu a fost testat de către mine, familia mea și prietenele mele. Fiecare produs în parte a fost testat pentru că mi-am dorit ca pe cremooza.ro să existe doar produse de calitate pe care eu să le pot recomanda celor dragi mie. 

Care sunt produsele pe care le folosești tu? Care este rutina ta de îngrijire și care sunt produsele la care nu ai renunța?

Cum am spus și mai sus, eu am fost mereu îndrăgostită de skincare. Am foarte mare grijă de tenul meu și am rutine de îngrijire pe care le schimb frecvent, în funcție de anotimp și de nevoile tenului meu. 

Demachiantul enzimatic nu-mi lipsește niciodată și este produsul pe care îl am mereu cu mine și în calătorii fiind ușor de transportat. Folosesc gama cu dovleac în rutina de seară iar dimineața crema mătăsoasă cu centella și plasturii pentru ochi. De 3-4 ori pe săptămâna, seara, îmi aplic câte o mască în funcție de cum îmi simt tenul. O dată pe săptămână folosesc peeling-ul cu extract de dovleac și masca iluminatoare Fau. 

Dacă ai putea recomanda un singur produs de pe site, care ar fi și de ce?

Este o întrebare foarte grea. Pot fi totuși 2 produse? Demachiantul enzimatic pe care pur și simplu îl ador, cât de bine curăță tenul și cum se simte după, curat dar în același timp hidratat și crema mătăsoasă cu centella dimineața. Are o textura lejeră, se absoarbe repede și tenul este pregătit pentru machiaj. 

Sunt produsele cremooza.ro destinate în exclusivitate femeilor sau ai printre clienți și bărbați?

Inițial a fost gândit doar pentru femei pentru că am pornit de la concepția total greșită că bărbații nu acordă atenție îngrijirii tenului. Dar am primit foarte multe întrebări de la bărbați și avem acum domni care cumpără regulat produsele noastre, în special cele pentru îngrijirea tenului. Prin urmare am început să aducem și produse unisex cu arome mai masculine, cum ar fi cele cu cafea verde și tutun, și intenționăm să aducem și game dedicate lor. 

Unde pot fi găsite produsele cremooza.ro? Pot fi găsite și în magazine fizice sau doar în magazinul virtual?

În primul rând în shop-ul online, singurul loc în care se găsesc toate produsele pe care le comercializăm prin intermediul cremooza.ro. În afară de online, produsele se regăsesc în Târgu Mureș și Cluj Napoca în saloanele Nail Art Professionals, și în București la Clinica Duman, Bloom Clinique si Showroom La Vestimenta. În curând vor putea fi găsite și la Retro Future, atât fizic cât și online. 

Care este feedback-ul clientelor care au cumpărat produsele cremooza.ro?

Un motiv mare de bucurie pentru mine este feedback-ul mereu pozitiv al clienților. Am investit mult suflet în acest proiect și depun toate eforturile pentru a crea o experiență plăcută pentru fiecare client în parte, prin atenția la detalii, ambalarea produselor, oferirea de mici cadouri, mostre. Chiar am legat prietenii frumoase cu câteva dintre cliente și asta mă face să mă simt împlinită. 

Care sunt planurile pentru viitor? Intenționezi să adaugi și alte branduri în portofoliu?

Planurile de viitor momentan le păstram secrete. Da, avem printre altele, în plan și să aducem alte branduri pentru o diversitate cât mai mare a produselor. Ne dorim ca fecare client să găsească la noi pe site toate produsele de care are nevoie și pe care și le dorește. 

Ce alte tipuri de produse dorești să aduci pentru a diversifica oferta de pe site?

Îmi doresc să aduc mai multe produse de îngrijirea feței dar și de corp, îngrijire intimă și poate chiar și pentru păr. În momentul în care voi găsi ceva ce îmi doresc și în care am încredere. Durează destul de mult să găsești produse foarte bune și ia timp testarea lor. Cu pași mărunți dar cu produse de cea mai buna calitate.

Articolul urmator
Cât câștigă un lucrător comercial în România? Ce salarii au oamenii care pun produsele la raft și nu numai
Cât câștigă un lucrător comercial în România? Ce salarii au oamenii care pun produsele la raft și nu numai
Provocarea zilei! Doar o adevărată pasionată de makeup va răspunde cu „da” la aceste 9 întrebări!
Incepe quiz
Provocarea zilei! Doar o adevărată pasionată de makeup va răspunde cu „da” la aceste 9 întrebări!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.