Situație dramatică pentru Jamie Oliver: vezi ce a pățit îndrăgitul bucătar englez

Situație dramatică pentru Jamie Oliver: vezi ce a pățit îndrăgitul bucătar englez

Redactor Divahair.ro

Nu ar fi fost atâta pasiune pentru emisiuni culinare și gătit în întreaga lume dacă nu ar fi apărut el. Iar acum, persoana datorită căreia au înflorit atâtea afaceri, trece prin cele mai grele momente din viață din punct de vedere profesional.

Jamie Oliver, căci despre el vorbim, este absolut devastat după ce lanţul de 25 de restaurante pe care le deţine în Marea Britanie a intrat în insolvenţă. 22 dintre cele 25 de restaurante au fost închise, aproximativ 1.000 de oameni pierzându-se astfel locurile de muncă.

Factorii care au condus la această situație tragică? "Furtuna perfectă" a chiriilor, salariilor, costurilor mâncării şi a impactului Brexit care i-a nimicit investiția uriașă de milioane de lire sterline a atât de îndrăgitului bucătar. englez
Jamie Oliver a lansat o scrisoare publică, simplă și emoționantă, tuturor celor cu care a lucrat:

”Dragi angajaţi,

Sunt absolut devastat că nu avem altă variată decât să punem restaurantele noastre din Marea Britanie în insolvenţă, ceea ce înseamnă că soarta lanţurilor Jamie’s Italian UK, Fifteen London şi Barbecoa se află în mâinile administratorului, care va fi responsabil de operaţiunile acestor restaurante şi viitorul lor.
Știu cât este de dificilă această veste pentru toţi cei afectaţi şi vreau să vă asigur că am epuizat fiecare variantă în ultimele luni pentru a încerca să salvez această afacere. Am investit tot ce am putut să investesc. Din momentul în care a devenit evident că insolvenţa este singura noastră opţiune, m-am asigurat că pot să plătesc salariul fiecărui angajat, fără ca cineva să rămână fără remuneraţie pentru munca sa grozavă. Deşi nu pot fi prezent în toate restaurantele din întreaga ţară astăzi, vreau să vă mulţumesc pentru munca făcută. Voi sunteţi cei mai buni din acest domeniu şi ştiu că o să mergeţi mai departe către alte locuri fără probleme. Îmi pare foarte rău şi vă ofer toată dragostea mea. Vă urez să aveţi tot norocul din lume! Astăzi este o zi foarte tristă”.

Articolul urmator
Ce l-ar face pe Cătălin Scărlătescu să renunțe la televiziune: „Aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea...”
Ce l-ar face pe Cătălin Scărlătescu să renunțe la televiziune: „Aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea...”
Stii sa fii mereu stapana pe situatie?
Incepe quiz
Stii sa fii mereu stapana pe situatie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.