Șobolani uriași pe rafturile celei mai populare patiserii din România! Milioane de oameni cumpără zilnic de aici!

Redactor Divahair.ro

De nepermis așa ceva! Un bărbat a fotografiat duminică seara vitrina unui magazin aparținând unuia dintre cele mai mari lanțuri de produse de patiserie din România, în exact momentul în care câțiva șobolani se plimbau, ca la ei acasă, pe rafturi.

Este vorba despre patiseria Georgi, aflată în zona Lujerului a Capitalei.

Cum era și de așteptat, postarea Facebook a bărbatului s-a viralizat într-un timp foarte scurt, comentariile lăsate de oameni pe pagina acestuia fiind care mai de care mai indignate, scârbite și violente. Românul știe să facă haz de necaz mai bine ca orice altă nație, așa că printre comentariile furioase s-au strecurat și unele pline de umor: Cat costa sobolanul? Plăcintă cu șobolan! Asa de buni au fost incat au mai ramas cativa! Astia aranjeaza marfa in rafturi etc.
Așteptăm cu interes reacția autorităților. Cel mai probabil urmează controale generale în toate magazinele de profil, și nu numai cele aparținând lanțului Georgi.

Articolul urmator Ce mesaj a transmis Tudor Chirilă în timpul concertului de la Arena Națională. "Noi nu ajutăm ucraineni, noi ajutăm oameni, fraților! Sunt oameni!"

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.